Konyaspor  şut çekiyor

Konyaspor şut çekiyor

Sezonun açılış maçında çektiği 23 şutla öne çıkan Konyaspor Galatasaray maçında da 16 şut denemesinde bulundu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon geçtiğimiz sezonlara oranla 2 haftada yüksek şut oranıyla mücadele etti.

Konyaspor 2019-2020 sezonun ilk dış saha maçında Galatasaray ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçta 90+6’a Jonsson’un attığı golle maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Konyaspor bu sonuçla sezonun 2. puanını almış oldu. Yeşil-beyazlı ekipte 2019-2020 sezonunun ilk golünü ise son saniyede Galatasaray’dan 1 puanın alınmasında büyük pay sahibi olan Jonsson kaydetti. Sezonun açılış maçında çektiği 23 şutla öne çıkan Konyaspor Galatasaray maçında da 16 şut denemesinde bulundu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon geçtiğimiz sezonlara oranla 2 haftada yüksek şut oranıyla mücadele etti.

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Konyaspor zorlu deplasmandan puanla dönmeyi başardı.Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray karşısında karşısında yüzde 40’lık topa sahip olma ile oynarken yüzde 78 pas başarısı gösterdi. Ev sahibi takım ise yüzde 60 topa sahip olurken pas başarısı yüzdesi ise 87 idi. Konyaspor rakip kaleye 16 şut göndermesine rağmen bu şutlardan sadece 4’ü kaleyi tuttu. Konyaspor hava topu kazanmada ise rakibinin gerisinde kaldı Yeşil-beyazlı ekip yüzde 42’lik hava topu kazanma istatistiği ile oynadı. Top çalmada 19’a 10 rakibine üstünlük kuran Konyaspor ikili mücadelelerde ise Galatasaray’ın gerisinde kaldı

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.