Konyaspor şivliliği sevgi evlerinde kutladı

Konyaspor şivliliği sevgi evlerinde kutladı

Konyaspor bu yıl şivlilik kutlamalarını Karatay Sevgi evlerinde gerçekleştirdi.

Konya’da üç ayların başlangıcında ve Regaip Kandili’nde kutlanan şivlilik etkinliği Karatay Sevgi evlerinde Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve futbolcuların katılımı ile gerçekleşti.

Karatay Sevgi evlerinde düzenlenen Şivlilik programına Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Funda Toprak, Konyaspor Genel Sekreteri Mehmet Günbaş, Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, futbolcular Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Alper Uludağ ve Konyasporlu basketbolcular katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından teknik direktör Bülent Korkmaz futbolcular ve basketbolcular sevgi evinde kalan çocuklara Konyaspor tarafından hazırlanan hediye paketlerini takdim etti. Çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Korkmaz ve sporcular bol fotoğraf çektirdi.

ÇOK GÜZEL BİR GELENEK

Şivlilik Programına katılan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz şivliliğin güzel bir gelenek olduğunu ifade etti. Korkmaz: Öncelikle tüm herkesin Regaip Kandilini kutluyorum. Konyaspor’un 4. şivlilik programı içinde herkesi tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir gelenek. Bu gelenekleri devamlı devam ettirmemiz lazım” diye konuştu

Merhabahaber.com

İşte o anlar: 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.