Konyaspor siftah yapmak istiyor

Konyaspor siftah yapmak istiyor

Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan İttifak Holding Konyaspor sezonun 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü oynanacak maçta kazanarak 3 puan siftahı yapmak istiyor.

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 4. hafta maçında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Konyaspor’un tek hedefi galibiyet. Yeşil-beyazlı ekip uzun süren galibiyet hasretini Denizli deplasmanında sonlandırmak istiyor. Konyaspor, Yukatel Denizlispor karşısına yarın saat 20.00’da çıkacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak maçı Ali Şansalan yönetecek.

Şansalan’ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Selim Özen olacak. Mücadelenin VAR hakemi Zorbay Küçük yardımcı VAR hakemi olarak ise Atilla Karaoğlan görev yapacak.

HASRETİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Süper Lig'de son 6 maçtan beraberlikle ayrılan, son 18 karşılaşmada ise sadece 1 galibiyet alabilen Konyaspor 2 haftayı deplasmanda geçirecek. Konyaspor, 15 Eylül Pazar günü oynayacağı Denizlispor maçıyla yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Hurtado dışında eksiği olmayan yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk galibiyetini Denizli’de almak istiyor.

İlk 3 haftada 3 puan toplayan Konyaspor, geçen sezonun gerisinde kaldı Süper Lig’de milli maç arasına 3 puanla 13. sırada giren Konyaspor, geçen sezona göre daha kötü bir sezon başlangıcı yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezonun ilk 3 haftasında Erzurumspor’u sahasında mağlup ederken,

Antalyaspor ve Bursaspor ile berabere kalmış ve 5 puan toplamıştı. Konyaspor, bu sezon ligde ilk 3

haftada galip gelemezken sadece 3 puan topladı .

10 YIL SONRA KARŞILAŞACAK

Konyaspor Denizlispor ile Süper Ligde 10 yıl sonra karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Süper Ligde rakibiyle en son 2009 yılında Denizli’de karşılaştı ve bu maçı 2-1 kaybetti
Konyaspor sezonun 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip milli aradan sonra 9 sezon sonra Süper Lige dönen Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. Konyaspor Denizlispor ile Süper Ligde 10 yıl sonra karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Süper Ligde rakibiyle en son 2009 yılında Denizli’de karşılaştı ve bu maçı 2-1 kaybetti. Bu sezon Süper Lige dönen Ege temsilcisi lige güzel bir başlangıç yaptı. Denizlispor sezonun ilk maçında sahasında Galatasaray’ı 2-0 yendi. Ege temsilcisi 2. hafta ise deplasmanda Antalyaspor’u aynı skorla geçerek 2’de 2 yaptı.Yeşil-siyahlı ekip 3. haftada ise Göztepe ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. 9 sezon aradan sonra tekrar Süper Lige yükselen Denizlispor yaptığı transferlerle de dikkat çekti.

KOCAMAN’IN İLK 11’İ MERAK EDİLİYOR

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk 3 haftasında Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman tüm müsabakalara aynı 11'le başladı. 3 haftada galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Kocaman’ın Denizli karşısında kadroda rotasyona gidip gitmeyeceği taraftarlar arasında merak konusu oldu. Başarılı teknik adam hafta içi yaptığı açıklamalarda kadroda değişiklikler yapacağını sinyallerini vermişti. Taraftalar Konyaspor’un Denizlispor karşısındaki 11’inde yeni transferler Levan Shengelıa ve Faruku Miya’nın da yer almasını bekliyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.