Konyaspor sezonun yarısında berabere kaldı

Konyaspor sezonun yarısında berabere kaldı

Spor Toto Süper Ligde Lefter Küçükandoniyadis sezonunu evinde oynadığı Akhisarspor maçı ile tamamlayan Atiker Konyaspor rakibiyle golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla ligdeki 17. beraberliğini alarak bir ilke imza attı

Spor Toto Süper Ligde Lefter Küçükandoniyadis sezonunu evinde oynadığı Akhisarspor maçı ile tamamlayan Atiker Konyaspor rakibiyle golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla ligdeki 17. beraberliğini alarak bir ilke imza. Atiker Konyaspor 34 haftalık sezonun 17 maçında berabere kalarak ligde bu konuda zirvede yer aldı.

Süper Lig’de son dönemde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor beraberlik istatistiği ile de dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip 34 haftada 17 beraberlik alarak bu konuda ligin zirvesinde yer aldı. Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısında 7 beraberlik alırken ikinci yarıda oynadığı 17 maçta 10 beraberlik aldı. Toplamda 17 beraberlik alan Yeşil-beyazlı ekip bu maçların 8’ini evinde 9’unu ise deplasmanda oynadı. Sezonun ikinci yarısında daha fazla beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip neredeyse puanları tek tek topladı. Atiker Konyaspor son haftalarda aldığı beraberliklerle ligde en fazla berabere kalan 1. takım konumuna geldi. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Bursaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya, Göztepe, Sivasspor Galatasaray, Trabzonspor ve Akhisarspor maçlarında sahadan 1 puanla ayrıldı. Atiker Konyaspor deplasmanda ise Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Galatasaray, Akhisarspor, Bursaspor Fenerbahçe Ankaragücü ve Kasımpaşa takımları ile berabere kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.