Konyaspor sahaya iniyor

Konyaspor sahaya iniyor

Atiker Konyaspor bugün Konya’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçerken ilk çalışmasını saat 19.00’da kayacık tesislerinde gerçekleştirecek

Yeni sezonda 3 kulvarda yarışacak Atiker Konyaspor çalışmalara bugünden itibaren başlayacak.   Yeşil-beyazlı ekip,  saat 16.00’da Kayacık tesislerinde toplanacak ve saat 19.00’da ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Konyaspor, bir süre Kayacık Tesisleri'nde çalıştıktan sonra ikinci etap kampı için Erzurum'a geçecek. Yeşil-beyazlı ekip, Erzurum kampının ardından ise yurt dışı kampına gidecek.2 hafta sürmesi beklenen yurt dışı kampının Avusturya'da yapılması düşünülüyor. Konyasporlu yetkililer kamp yerini görmek için bugün Avusturya'ya giderek incelemelerde bulunacak. Konyaspor, yurt dışı kampında Avrupa takımlarıyla hazırlık maçlarında karşılaşacak. Konyaspor, Avrupa kampının ardından Süper Kupa mesaisi için yurda dönecek.

DOUGLAS’IN MEVKİSİ BOŞ KALDI

Yeşil-beyazlı ekip transferde önceliği alternatifi bulunmayan sağ ve sol beke verdi. Mehmet Uslu ile sözleşme yenilemeyen Atiker Konyaspor’da Douglas’ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte savunmanın sol kanadı boş kaldı Yeşil-beyazlı ekip bu bölgelere en kısa sürede transfer yaparak savunma problemini çözmek istiyor. İlk etap kampında bu bölgede Anadolu Selçukspor’dan gelen Özkan Taştemur denenecek.

STOPERE TRANSFER YAPILACAK

Atiker Konyaspor’da stoper mevkiinde forma giyen Ali Turan Jagos Vukovic ve Selim Ay’ın dışında oyuncu bulunmuyor.  Sezonu Samsunspor’da kiralık olarak geçiren Abdülkerim Bardakçı’nın tekrar Samsunspor’a Candemir Aktav’ın da Adana Demirspor’a transfer olması bu bölgeye takviyeyi zorunlu hale getirdi.  Stoper mevkiine alternatif isimler transfer etmek isteyen Atiker Konyaspor’da Volkan Fındıklı ve Jens jonsson geçtiğimiz sezonda teknik direktör Aykut Kocaman tarafından stoper mevkiinde  görevlendirilmişti. Fındıklı Anadolu Selçukspor’da stoper oynarken Aykut Kocaman tarafından Atiker Konyaspor’da ön libero oynamaya başladı. Volkan ve Jens Jonsson Mustafa Reşit Akçay tarafından da bu şekilde değerlendirilebilir. Reşit Akçay stoper mevkiine bu şekilde bir alternatif üretirse transfere gerek kalmayabilir.

 

Atiker Konyaspor’un ilk etap hazırlık kampına katılacak isimler şu şekilde:

KALECİLER: Serkan Kırıntılı, Patrick Carlgren, Abdülaziz Demircan, Kadir Kaan Yalçın,

DEFANS: Ali Turan, Jagos Vukovic, Selim Ay, Nejc Skubic, Özkan Taştemur,  Savaş Polat

ÖNLİBERO: Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Jens jonsson, İsmail Güven

ORTA SAHA: Deni Milosevic, Ömer Ali Şahiner, Emre Can Atilla,  Moryke Fofana, Vedat Bora,  Mehdi  Bourabi, Maksut Taşkıran

FORVET VE SANTRAFOR: Halil İbrahim Sönmez, Riad Bajic, Ioan Hora,Mücahit Can Akçay, Abdou Razack Traore  Seddar Karaman.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.