Konyaspor  “Paşa” ya karşı

Konyaspor “Paşa” ya karşı

İttifak Holding Konyaspor sezonun 7. hafta maçında yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Maçı Serkan Tokat yönetecek

Süper Ligin 7. haftasında İttifak Holding Konyaspor deplasmanda 3 puan arayacak. Yeşil-beyazlı ekip son haftaların formda ekibi Kasımpaşa’ya konuk olacak.Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Maçı Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ferhan Kestanlıoğlu olacak. Mücadelenin VAR hakemleri ise Ali Palabıyık ve Yasin Kol

DEPLASMANDA 2. GALİBİYET PEŞİNDE

Süper Ligin 7. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Konyaspor bu maçı kazanmak istiyor. Kayserispor’u evinde yenerek 10 haftalık galibiyet hasreteni dindiren yeşil-beyazlı ekip Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Denizlispor deplasmanında kazanan İttifak Holding Konyaspor Kasımpaşa deplasmanından da 3 puanla dönerek deplasmanda 2 galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında 4 puan topladı. İttifak Holding Konyaspor bu 3 maçtan 1 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Galatasaray deplasmanında 1 puan alan yeşil-beyazlı ekip Denizlispor karşısında 3 puanı alan taraf oldu. Konyaspor ilk yenilgsini ise Göztepe deplasmanında kötü bir oyunla aldı.

KASIMPAŞA ÇIKIŞTA

İttifak Holding Konyaspor’un rakibi son haftalarda çıkış içinde. İstanbul temsilcisi oynadığı son iki maçı da kazandı. Kemal Özdeş yönetiminde sezona kötü başlayan mavi-beyazlı ekip, ilk 4 haftada sadece 1 puan toplayabilmişti. Kasımpaşa, sonraki 2 haftada ise çıkışa geçerek evinde Antalyaspor'u 3-0, deplasmanda ise Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek üst üste 2 galibiyet aldı. Lacivert-beyazlı ekip, ligde 7 puanla 14. sırada bulunuyor.

REKABETTE 17. RANDEVU

Konyaspor ve Kasımpaşa Süper Lig’de 17. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde üstünlüğü göze çarpıyor. Konyaspor, geride kalan 16 maçta rakibi karşısında 7 kez galip gelirken, 5 kez de mağlup oldu. Rekabette 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in ilk yarısında Konya’da oynanan mücadeleyi Konyaspor 3-2’lik skorla kazanırken ligin 33.haftasında deplasmanda oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.