Konyaspor, özel misafirleri ağırladı

Konyaspor, özel misafirleri ağırladı

Atiker Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşma öncesinde Karatay Sevgi Evlerinden gelen misafirler kulübü ziyaret etti.

Atiker Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşma öncesinde Karatay Sevgi Evlerinden gelen misafirler kulübü ziyaret etti.Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasına gelen misafirler burada Başkan Ahmet Şan ve İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır ile Genel Müdür Muhammed Ak karşıladı.Ziyaret nedeniyle Başkana çiçek takdim eden misafirler müzeyi gezerken, günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

GÜN KONYASPORLU OLMA GÜNÜDÜR

Karatay Sevgi Evlerinden gelen misafirlere lisanslı ürünlerimizden kaşkol hediye edilirken, daha sonra Arena Restaurant'ta onurlarına verilen yemeğe katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Ahmet Şan, şunları söyledi: "Karatay Sevgi Evleri'nin çok değerli öğrencileri, kardeşlerimiz, hocalarımız ve müdürlerimiz. Konyaspor'umuza bugün misafirsiniz. 'Hoşgeldiniz' diyorum. Böyle yeşil-beyazlar içerisinde sizleri görmek gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Stadyumumuzda sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Bundan sonra da sizleri burada ağırlamaya çalışacağız. Konyaspor'umuz son yıllarda bir kurumsallaşma çalışması içerisinde. Sizin gibi öğrencileri burada ağırlıyoruz veya ziyaret ediyoruz. Okullarımızda başarılı öğrencilerimize formalar ve farklı hediyeler veriyoruz. Ve son 2 yıldır da diyoruz ki 'Gün Konyasporlu olma günüdür'."

İNŞALLAH ÖRNEK OLACAĞIZ

"Sizler bizim geleceğimizsiniz" diyen Başkan Ahmet Şan, "Her insan bazı sıkıntılar yaşayabilir. Ama bu bir hayat mücadelesi ve hayatta devam ediyor. Konyaspor'da bu konuda Anadolu'da inşallah bir örnek olacaktır. İstanbul takımlarını tutmak çok kolay. Çünkü onların imkanları daha iyi. Her sene şampiyon olabilirler. Ama bizim zoru başarmamız lazım. Hayatın içerisindeki zorluklarının futbolun içindeki bir örneği olarak da Konyaspor'umuzu Süper Lig'de zirvede tutmak istiyoruz. Bir örnek olarak Anadolu Kartalı olarak ismimizi de duyurmaya çalışıyoruz. Konyaspor'umuzda inşallah bu anlamda sizlere örnek olsun. Geçen sene kendi evimizde birçok güçlü takıma karşı galibiyet kazandık. Takımımızın Avrupa'ya kadar uzanan bu başarısı Anadolu insanı içinde, Konya'mız içinde örnek teşkil edecek. Kabiliyetiniz varsa spor yapın. Ama sağlığınız içinde spor yapın. İlla ki herkes profesyonel bir sporcu veya futbolcu olmak zorunda değil. Eğitiminizi dört dörtlük tamamlayın. Devletimiz artık son yıllarda gerçekten çok iyi imkanlar sunuyor. Sizler Türkiye Cumhuriyetinin de geleceğisiniz. Son 20-30 yılda gençliğe farklı gözle bakılıyordu. Ama 15 Temmuz'da gördük ki bu gençlik Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatıdır. Hiç beklemediğimiz anda bu gençlerimiz memleketimize gözünü kırpmadan sahip çıkabiliyor. Konyaspor olarak sadece futbol değil bazı salon sporlarında da faaliyetlerimiz var. Bu şekilde Konya'mızda siz gençlerimize yaygın bir şekilde imkanlar sunmaya devam edeceğiz" sözlerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.