Konyaspor  marka

Konyaspor marka

Yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah bu sezon yeni stadyumda dolu tribünler önünde oynayacağız.

Yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah bu sezon yeni stadyumda dolu tribünler önünde oynayacağız.  Torku Konyaspor artık belli bir güce kavuşmuş oluyor. Stadıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla, taraftarıyla çıtasını yükseltti. Konyaspor'u bundan sonra daha da ileriye taşımamız gerekiyor. Konyaspor bugün itibarıyla hem stadıyla, hem de transferleriyle Türkiye'nin popüler bir takımı haline geldi. Konyaspor Konya'nın markası oldu, buna kimse burun kıvıramaz.

ERTUĞRUL'U BEKLİYORUZ

Konyaspor'u iyi yerlere taşıyacak, çıtayı yükseltecek transferlere imza attık. Sadece bir kaleci konusunda istediğimiz mesafeyi katedemedik. Buda bizden kaynaklı bir olay değil. Talip olduğumuz oyuncuların ve kulüpleri ile ilgili sıkıntılar. Kaleci noktasında hem Fenerbahçe'yi hem de Ertuğrul'u bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde kaleci sorununu da çözüp transferde perdeyi indireceğiz. Biz rastgele oyuncular transfer etmedik. Bunun bilinci ve rahatlığı içerisindeyiz. İnallah iyi işler olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.