Konyaspor için  zorlu 180 dakika

Konyaspor için zorlu 180 dakika

Hafta sonu deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak Konyaspor daha sonra ise yine bir Ege temsilcisi olan Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor

 

 

 

Süper Lig'de son 6 maçtan beraberlikle ayrılan, son 18 karşılaşmada ise sadece 1 galibiyet alabilen Konyaspor 2 haftayı deplasmanda geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip, milli maç arasını iyi değerlendirerek Denizlispor ile başlayacak süreçte çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Konyaspor, 15 Eylül Pazar günü oynayacağı Denizlispor maçıyla yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Hurtado dışında eksiği olmayan yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk galibiyetini Denizli’de almak istiyor Konyaspor, Süper Lig’de 10 yıl sonra karşılaşacağı Ege ekibi karşısında galip gelerek puanını 6’ya çıkarmak ve kötü seriyi sonlandırmanın hesaplarını yapıyor. Denizli maçının ardından Göztepe ile yine deplasmanda karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip bu 2 deplasmandan en az 4 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Konyaspor Aykut Kocaman yönetiminde tarihi başarılara imza attığı 2015-2016 sezonununda ilk 3 haftada sadece 2 puan toplamış, daha sonra ise büyük bir çıkışa geçmişti. Kocaman, hem Konyaspor hem de Fenerbahçe ile geçmiş dönemlerde sezona kötü başlangıç yapması, haftalar ilerledikçe takımın rayına oturarak çıkışa geçmesiyle biliniyor. 54 yaşındaki teknik adam, aynı çıkışı bu sezon yine gerçekleştirmek istiyor. Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarla taraftarın gönlüne su serpen başarılı çalıştırıcı, haftalar ilerledikçe takımın puan ortalamasının yükseleceğini, henüz beklenen düzeyde olmayan isimlerin toparlanması ve yeni transferlerin de uyumuyla çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Konyaspor camiasının da Aykut Kocaman'a olan inancı tam. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Kocaman'a güvendiklerini ve bu sezon başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyor. Yönetim de her fırsatta Kocaman'a olan güvenlerini dile getiriyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.