Konyaspor için  her maç final

Konyaspor için her maç final

Sezonun ilk yarısında beklentinin tam tersi bir görüntü çizen Konyaspor ikinci yarıda tüm maçlara final havasında çıkacak. Ankaragücü galibiyeti ile ikinci yarıya başlayan yeşil-beyazlı ekip Galatasaray maçını da kazanarak üst sıralara tırmanın hesapların

Sezonun ikinci yarısına Ankaragücü galibiyeti ile başlayan Konyaspor’da zorlu maç trafiği devam ediyor. Konyaspor, sonraki 6 haftada puan durumunda altında ve yakınında bulunan takımların tamamı ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta evinde oynayacağı Galatasaray maçının ardından, Antalyaspor, Denizlispor, Göztepe, Kayserispor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek Konyaspor bu 6 maçın 3’ünü evinde oynayacak.

Bu hafta evinde Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’da beklenti zorlu maçtan en az 1 puan çıkarmak. Yeşil-beyazlı ekip bu mücadelenin ardından 20. Hafta maçında düşme hattındaki rakiplerinden Antalyaspor’a konuk olacak. Deplasmanda oynanacak zorlu maçta öncelikli hedef kaybetmemek. Antalyaspor maçının ardından Konyaspor 2 karşılaşmayı sahasında oynayacak . Yeşil-beyazlı ekip önce evinde Denizlispor ile ardından da Göztepe ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı bu maçları kayıpsız atlatması durumunda ise düşme hattından bir hayli uzaklaşarak, büyük bir avantaj yakalayacak. Konyaspor sezonun ilk yarısında bu seriden 5 puanla çıkmıştı. Galatasaray ve Antalyaspor ile berabere kalan Yeşil Beyazlılar, Denizlispor’u deplasmanda mağlup ederken, Göztepe’ye ise mağlup olmuştu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.