Konyaspor için 9 puanlık hafta

Konyaspor için 9 puanlık hafta

Atiker Konyaspor Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşırken rakipleri ise zor maçlara çıkacak.

Sezonun son 5 haftasına girilen Süper Ligde Atiker Konyaspor’u çok önemli bir hafta bekliyor. Bu sezon kümede kalmak isteyen yeşil-beyazlı ekip Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.  Ligde 29 puanla 16.sırada yer alan temsilcimiz, prestij maçlarına çıkan ve bir hedefi olmayan İstanbul ekibini yendiği takdirde puanını 32’ye çıkaracak.

RAKİPLER BİRBİRİYLE OYNAYACAK

Konyaspor’un kümede kalma adına yarış halinde olduğu ve yeşil-beyazlı ekibin bir basamak üzerinde yer alan Gençlerbirliği ile Osmanlıspor başkent derbisinde karşılaşacak. Bu maçtan çıkacak her sonuç Atiker Konyaspor’a yarayacak. Bu mücadeleyi Osmanlıspor’un kazanması ya da maçın berabere bitmesi durumunda Konyaspor kendi maçını kazanarak düşme hattının üzerine çıkmış olacak.

ALANYASPOR GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK

Konyaspor’u yakından ilgilendiren bir başka maç ise 32 puanlı Alanyaspor’un şampiyonluk hesapları yapan  Galatasaray ile karşılaşması olacak. Bu maçta da büyük bir sürpriz yaşanmaması durumunda Akdeniz ekibi puan kaybı yaşayacak. Cumartesi günü oynanacak bu iki maçtan çıkacak sonuçlar Konya’dan yakından izlenecek. Atiker Konyaspor, Kasımpaşa maçını kazandığı takdirde ligde kalma yolunda çok önemli bir adım daha atacak.

İKİ TAKIMI BİRDEN GERİDE BIRAKMA ŞANSI

Bu hafta oynanacak karşılaşmalarda Alanyaspor’un yenilmesi  Gençlerbirliği-Osmanlıspor maçından çıkacak beraberlik yada Osmanlıspor galibiyeti atiker Konyaspor’un iki basamak birden yükselmesini sağlayacak.  Ancak bunların yaşanması için Atiker Konyaspor’un Kasımpaşa maçını mutlak kazanması gerekiyor.   

KASIMPAŞA MAÇINI YILDIRIM YÖNETECEK

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında oynanacak olan Atiker Konyaspor - Kasımpaşa maçını hakem

Süper Lig'de 30.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Atiker Konyaspor'un 22 Nisan Pazar günü saat 16.00'da sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçında hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.