Konyaspor Hollanda'da

Konyaspor Hollanda'da

Torku Konyaspor 2. dönem kamp çalışmaları için Hollanda’ya gitti. Kafilede yeni transferler Djalma ve Marica da yer aldı.

Isparta kampının ardından verilen iki günlük izini sonrası Pazar günü öğleden sonra tesislerde toplanan ve akşam saatlerinde antrenmana çıktılar. Antrenmanda, FC Porto'dan 1 yıllığına yeniden kiralanan Djalma Campos ve Getafe'den 2 yıllığına transfer edilen ve imzayı atan forvet oyuncusu Ciprian Marica da yer aldı.

Yeşil-beyazlılar, dün sabah Anadolu jet Hava Yolları'na ait uçakla saat 10.10'da Konya'dan İstanbul'a, oradan da THY'na ait saat 12.55 uçağıyla Sabiha Gökçen havaalanından Düsseldorf'a uçtu. Kartallar, Düsseldorf'tan kara yoluyla kamp yeri olan Arnhem’e geçerek Papendall hotelde kampa girdiler.

Torku Konyaspor, 14 gün sürecek Hollanda kampında ilk antrenmanı dün akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirdi. Çalışmaya tüm oyunculara katıldı. Yeşil-beyazlılar, Hollanda kampı boyunca 5 hazırlık maçı yapacaklar. İlk karşılaşma ise, 23 Temmuz Çarşamba günü TVO Beckum sahasında saat 19.00’da FC Twente.ile oynanacak.

Torku Konyaspor’da, kaleci dışında transfer tamamlandı. Ertuğrul’un transferi için Fenerbahçe kulübüyle görüşmelerin sürdüren yeşil-beyazlılar, yerli kaleci olmaması halinde rotayı yabancı kaleci transferine çevirecekler. Kaleci transferinin de hafta içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.