Konyaspor göze geldi

Konyaspor göze geldi

Sezon başından buyana sıkıntısız bir hazırlık dönemi geçiren ve oynadığı futbolla camiayı umutlandıran Torku Konyaspor’da TSYD Kupasında yaşanan sakatlıklar can sıktı.

Sezon başından buyana sıkıntısız bir hazırlık dönemi geçiren ve oynadığı futbolla camiayı umutlandıran Torku Konyaspor’da TSYD Kupasında yaşanan sakatlıklar can sıktı. Ligin başlamasına sayılı günler kala Hasan Kabze 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Djalma’nın durumu ise bugün netlik kazanacak.

Torku Konyaspor lige döndü. Eskişehirspor maçının hazırlıkları bugün başlayacak.
Yeni sezon hazırlıklarına, yenilenmiş kadrosuyla Konya’da başlayan, Isparta ve Hollanda kamplarında devam eden ve yineKonya’da tamamlayan Torku Konyaspor’da tek hedef, ligi orta sıralarda bitirmek.

Hazırlık maçlarında başarılı bir performans gösteren ve son olarak Ankara’da düzenlenen TSYD kupası turnuvasının final maçında Gençlerbirliği’ni net bir skorla yenerek kupayı üst üste ikinci kez kazanan Torku Konyaspor, moral ve güven tazelerken, turnuvada da yaptığı iki maçta 4 fire verdi.  Yeşil-beyazlılar dünü yenileme antrenmanıyla geçirirken, Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacakları ligin ilk maçının hazırlıklarına bu gün akşam saatlerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, sakatlığı geçen ve TSYD turnuvasında forma giyen yeni transfer Marica Eskişehirspor maçı kadrosunda yer alacak. Vukoviç’in durumu ise hafta içerisinde belli olacak. Bu arada, Ankara’da Erciyesspor ile oynanan maçta aldığı darbe konucu arka adalesinde yırtık tespit edilen Hasan Kabze’nin üç hafta kadar takımdan ayrı kalacağı bildirildi.   Gençlerbirliği ile oynanan final maçının hemen başlarında sakatlanan Djalma Campos’un durumu çekilen MR sonrası durum netlik kazanacak. Bu futbolcunun Eskişehirspor maçında oynamasının zor olduğu kaydedildi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarında sakatlanarak oyundan çıkan Ömer Ali ile ikinci yarının ortalarında sakatlanan kaleci Kaya’nın tedavilerine başlandığı açıklandı.    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.