Konyaspor en değerli 7. kulüp

Konyaspor en değerli 7. kulüp

2018-2019 sezonunda mücadele edecek 18 takımda forma giyen futbolcuların toplam tahmini piyasa değeri 598 milyon avroyu bulurken, Atiker Konyaspor ise 28,38 milyon avro değer ile listesinin 7. sırasında yer aldı.

Süper Lig yeni sezon bugün başlayacak. 2018-2019 sezonunda mücadele edecek 18 takımda forma giyen futbolcuların toplam tahmini piyasa değeri 598 milyon avroyu bulurken, Atiker Konyaspor ise 28,38 milyon avro değer ile listesinin 7. sırasında yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibin en değerli oyuncusu 4 milyon avro piyasa değeri ile yeni transfer Paolo Hurtado oldu. Değeri en düşük oyuncular ise 50 biner avro ile kaleciler Ertuğrul Taşkıran ve Mücahit Atalay oldu. Süper Lig'de yer alan takımların kadro değerleri sıralamasında, son şampiyon Galatasaray 84,5 milyon avro kadro değeriyle ilk sırada kendisine yer buldu.

Sarı-kırmızılı takımın ardından, 79 milyon avro kadro değeriyle Fenerbahçe ikinci sırada gösterildi. Geçen sezon öncesinde 119,6 milyon avro değeriyle en pahalı kadroya sahip olan Beşiktaş ise 70,1 milyon avroluk değeriyle üçüncü sıraya geriledi. Ligin piyasa değeri en düşük gösterilen ekibi ise 10,68 milyon avro takım bedeliyle yeniden Süper Lig'e dönen Ankaragücü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.