Konyaspor doğru tercih

Konyaspor doğru tercih

Konyaspor’un yeni transferi Romen Milli Takımının golcü oyuncusu Ciprian Marica Torku Konyaspor’u tercihinin ne kadar doğru olduğunu takımla birlikte geçirdiği kısa sürede anladığını söyledi

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi 28 yaşındaki Romen Milli Takımının golcü oyuncusu Ciprian Marica, kendisi için yeni bir başlangıç olması adına Torku Konyaspor'u tercih ettiğini ve bu tercihinde de doğru bir karar verdiğini kısa süre içerisinde anladığını söyledi.

YABANCILIK ÇEKMEDİM

'Takıma dahil olduğum zamandan bugüne kadar kısa bir süre geçmesine rağmen hiç yabancılık çekmedim' sözleriyle açıklamasına başlayan golcü oyuncu Ciprian Marica, "Açıkçası kendi adıma yeni bir başlangıç olması adına Torku Konyaspor'un teklifini kabul ettim ve sözleşme imzalamıştım. Ama hem imza sürecindeki gelişmeler hem de kampa katıldıktan sonra yaşadıklarım ne kadar yerinde ve doğru bir karar verdiğimi gösterdi. Yani zaman beni haklı çıkardı. Burda gerçekten mükemmel bir arkadaşlık var. Geldiğim ilk günden bu yana hiç zorluk çekmedim. Takım arkadaşlarım beni çabuk kabullendiler. Diğer takımlarda görmediğim şekilde birlikte vakit geçiriyoruz. Bu beni şaşırtan ama aynı zamanda da oldukça memnun eden bir durum. Umarım bu pozitiflik takım performansımıza da olumlu şekilde yansıyacak ve ligde başarılı olacağız" diye konuştu.

TAKIMIN BAŞARISI ÖNEMLİ

Ciprian Marica, yeni sezonda öncelikli hedefinin takım başarısına elinden geldiği kadarıyla en üst düzeyde katkı sağlamak olduğunu belirterek, "Benim şu kadar gol aacağım diye bir hedefim yok. Benim için ilk planda takım başarısı geliyor. İki yıllık sözleşme imzaladım ve ilk yılımızda iyi bir derece yaparak ikinci yılımda Torku Konyaspor ile birlikte Avrupa'da mücadele etmek istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Gol atmak bir oyuncu için tabiki de çok güzel. Ama birinci planda takım başarısı olacak. Bizde arkadaşlarımla birlikte bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunu başardığımız zaman bireysel anlamda da başarılı bir sezon yaşayacağıma inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.