Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Konyaspor çok iş yapıyor, az konuşuluyor

Konyaspor çok iş yapıyor, az konuşuluyor

Sezonun ilk haftalarında tarihinin en başarılı başlangıcını yapmasına rağmen ne yazık ki Konyaspor az konuşuluyor.
Bunun en önemli sebebi spor yazarlarının ve yorumcularının Anadolu takımlarına bakış açısındaki önyargı.
Biliriz ki yorumcular ve yazarlar büyük takımlara yorumlarının ve yazılarının % 90 nını ayırır kalan % 10 kısımda ise lütfen kabilinden Süper ligdeki Anadolu takımlarına ayırır.
Birinci, ikinci ve üçüncü ligdeki takımlara ise nerede ise hiç yer vermezler, konuşmazlar, sıkıntıları, başarıları ve uğradıkları haksızlıklardan ise hiç bahsetmezler.
Sadece sporda değil, ülkenin içinde bulunduğu her konumda ve dudumda sabırsız bir yapıya sahibiz.
Ligin ilk haftalarında istediğiniz puanları alamaz iseniz ilerleyen her haftada sabırsızlık had safhaya ulaşır, sabırsızlık beraberinde panik getirir, panik de başarısızlık getiri ve geçen yıl yaşadığımız sıkıntılar yaşanmaya başlar.
Rıza hoca ilk haftaları oldukça başarılı bir şekilde atlattı, başarı da teknik heyetin, oyuncuların katkısı bulunduğu gibi yönetimin desteği asla öz ardı edilemez
Takımların zaman zaman geçiş dönemleri vardır, bu geçiş dönemleri çok sıkıntılı olur, bir iki başarısız sonuç, her kesimin kendine olan güvenini bir anda yok eder.
Şu anda Konyaspor bunu çok iyi bir şekilde başlardı. Bizim rakiplerimiz belli, rakiplerimizden ne kadar fazla puan toplarsak onları sıralamada alt sıralarda tutmuş oluruz ki bu da özgüvenimizi artırır.  
Geçen sezonun ilk yarısını 15 puan toplayarak geçirdiğimizi düşünürsek ilk 4 maçta bu puanın yarısından fazlasını topladık ve puan olarak gayet iyi başladık.

FENERBAHÇE’ nin SON ŞANSI

Milli maç arasından sonra Fenerbahçe ile karşılaşmak fikstür şansızlığı oldu.
Şayet Fenerbahçe lige bu kadar kötü başlamasa idi Konyaspor Fenerbahçe yi çok rahat yenerdi, nitekim yakaladığı pozisyonlarda bunu açıkça gösterdi.
Zira Fenerbahçe de çok iyi biliyordu Konyaspor lige tutunması için son maçı idi.
Alınan bu sonuç çok önemli değil, yukarıda bahsettiğim gibi bizim rakibimiz Fenerbahçe değil. Rakiplerimizi içerideki maçlarımızda yenelim, deplasmanda ise en azından bir puan alalım bize yeter de artar.
O zaman KONUŞULAN bir KONYASPOR ortaya çıkacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR