Konyaspor başarıya “Koşuyor”

Konyaspor başarıya “Koşuyor”

Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Denizlispor'u tek golle geçen ittifak Holding Konyaspor'da alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Süper Lig'de beraberlik serisine son veren yeşil-beyazlı ekipte moraller yerine gelirken karşılaşmada gösterdiği performans ve koşu mesafeleri dikkat çekti. Zorul müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrılan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, 121 bin 549 metre koşarken, Denizlispor 111 bin 317’de kaldı.Adeta bir kişi fazla oynayan Konya’da ön plana ise Farouk Miya çıktı. Golü atan Ugandalı oyuncu, 12 bin 750 metre ile en çok koşan oyuncu oldu.

Geçtiğimiz dönemlerde de başarılı teknik direktör aykut Kocaman koşu masfelerine önem vermiş ve bunun karşılığını yakaladığı başarılar ile almıştı. 120 km barajının üstünde mesafe kat eden Konyaspor’un bir başka dikkat çeken istatistiği ise topa sahip olma yüzdesi. Konyaspor çok fazla koşmasının yanı sıra yüzde 59 topla oynama yüzdesi yakalayarak deplasmanda oynamasına rağmen oyunun kontrolünü elinde tutan takım oldu.

Kocaman'ın ekibi, ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe karşısında da güzel bir oyun ortaya koyarak 3 puan almanın ve 2 deplasmandan 6 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum