Konyaspor ara vermedi

Konyaspor ara vermedi

Atiker Konyaspor, pazartesi günü evinde ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Anadolu Kartalı'nda antrenmana katılan Vukovic ve Jonsson sevinci yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 12.hafta dün oynanan Aytemiz Alanyaspor – Kayserispor, Galatasaray – Bursaspor karşılaşmalarıyla başladı. Atiker Konyaspor, ligin 12.haftasında evinde ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıkların dün başladı. Gece saatlerinde yurda dönüş yapan yeşil-beyazlılar,  sabah gerçekleştirdiği antrenmanla Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda Shakhtar Donetsk karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı.Kalan oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı pas ve top kapma çalışması ile sürdürdü. Antrenman yüksek tempolu koşu ile sona erdi.Anadolu Kartalı'nda gerçekleşen son antrenmana sakatlıkları bulunan Jonsson ile Vukovic'in katılması büyük sevinç yaşattı.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEK

Shaktar Donetsk'e 4-0 yenilerek tarihinde katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor'da gözler Osmanlıspor maçını çevrildi. Sabaha karşı yurda dönüş yapan yeşil-beyazlılar Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen son antrenmanda Jagos Vukovic ile Jens Jonsson'un katılması teknik heyeti sevindirdi. Ligde çıkışa geçen yeşil-beyazlılar Osmanlıspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Atiker Konyaspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına bugün Kayacık Tesisleri'nde saat 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanla devam edecek.

ÖMER ALİ SINIRDA

Atiker Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner'in sarı kart sınırında olması teknik heyeti endişelendirdi. Bu sezon Konyaspor'da gösterdiği performans ile göz dolduran kanat oyuncusu gördügü 3 sarı kartla sınırda bulunuyor. Ömer Ali Şahiner, Osmanlıspor maçında sarı kart görmesi durumunda ligin 13.haftasında oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum