Konyaspor Akhisar yolcusu

Konyaspor Akhisar yolcusu

Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor'u yenerek moral kazanan Torku Konyaspor, deplasmanda ilk galibiyetini Akhisar'dan almanın çabasını gösterecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek

KARTAL'DA ALİ ÇAMDALI CEZALI
Torku Konyaspor, bugün 11. haftanın açılış maçında Akhisar Belediye Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Hedef: ilik deplasman galibiyetini almak. Manisa 19 Mayıs stadında oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı Trabzon bölgesinden Barış Şimşek'in yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Samet Çavuş yaparken, maçta Özkan Çeliker dördüncü, Mustafa Aydın beşinci, Ümit Öztürk ise altıncı hakem olarak görev alacak.
 
Torku Konyaspor’da, Akhisar maçının hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla tamamlandı. Takımda 3 eksik var. Moral iyi. Tek hedef:  Akhisar’ı sahasında yenerek bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak. Kartal’da, sakat olan Marica ve Mehmet Güven ile sarı kart cezalısı Ali Çamdalı bugünkü maçta forma giyemeyecek. 
 
Torku Konyaspor, dün öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a, oradan da İzmir’e uçtu ve Manisa’ya geçerek kampa girdi. Yeşil-beyazlılar maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Belec- Tolga, Selim, Kokaloviç, Mehmet Uslu- Recep, Uğur İnceman- Djalma, Hleb, Hasan Kabze- Rangelov (Ömer Ali).
 
Torku Konyaspor ile Akhisar, bugün 5. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 4 maçta Konyaspor ve Akhisar bir’er galibiyet aldı. İki maçta berabere sonuçlandı.  Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek ise, bu sezon Kartal’ın ilk maçına çıkacak. Şimşek, geçen sezon 5. hafta da Gençlerbirliği ile iç sahada oynanan ve Torku Konyaspor’un 1-0 kazandığı maç ile, Kartalların deplasmanda Bursaspor’u 2-1 yendiği 26. hafta maçında  düdük çalmıştı.  
 
AKHİSAR BELEDİYE CEPHESİ
Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında bugün evinde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-siyahlar’da sakatlıkları geçen Kenan Özer ve Bruno'yu bugünkü maçta sahaya sürmeyeceklerini belirten teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig’de 1 puanın da altın değerinde olduğuna vurgu yaptı.
 
Torku Konyaspor maçından galibiyet beklediklerini ifade eden Akçay, “Konyaspor ile yapacağımız maç zor olacaktır. Özellikle üçüncü bölgede çok iyi bir takım. Bu maçta kompakt yapımızı korumak zorundayız. Ama evimizde kazanmak istiyoruz. Bizim için yukarılara çıkmak için önemli bir viraj. Zararsız bir şekilde çıkmak için çok uğraşacağız ama yenemiyorsan yenilmemek de çok önemlidir. Süper Lig’de 1 puan altın değerindedir. Bunun da bilincindeyiz" dedi.
merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.