Konyaspor 1-0 kaybetti

Konyaspor 1-0 kaybetti

Konyaspor 1-0 yenildiKonyaspor, Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçına Hollanda ekibi Twente ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenildi. Konyaspor oynadığı 3. Maçta da gol atamadı.

 

 

Konyaspor'un Hollanda kampı devam ediyor.Yeşil-beyazlı ekip kamptaki 2. Maçını Hollanda’nın güçlü ekiplerinden Twente ile karşılaştı. Hollanda’nın Fleringen şehrinde oynanan maç TSİ 16.00'da başladı

Yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenildi. Konyaspor oynadığı 3. Maçta da gol atamadı. Karşılaşma Konyaspor’un YouTube adresinden canlı olarak yayınlandı. Anadolu Kartalı, 3 Ağustos Cumartesi günü de Hollanda 2. Lig ekibi Go Ahead Eagles ile karşı karşıya gelecek.

Twente ile Hollanda’nın Fleringen şehrinde karşılaşan yeşil-beyazlılar maça; Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Alper Uludağ, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali Amir, Ali Yaşar ve Mücahit 11 ile başladı. Hollanda takımı Twente ise; Drommel, Verhaegh, Pleguezuelo, Schenk, Matos, Roemeratoe, Zerrouki, Espinosa, Aitor, Vuckic ve Zekhnini 11 ile sahaya çıktı.İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Hollanda ekibi 48.dakikada öne geçti. Espinosa ceza yayı üzerinden sert vuruşu kaleci Serkan’ın solundan köşeye gitti ve Twente 1-0 öne geçti. Konyaspor’da 63.dakikada Ali Turan-Selim Ay, Jonsson-Ali Çamdalı, Jevtovic-Volkan, Ali Yaşar-Opanasenko, Alper-Ferhat ve Ömer Ali-Erdon Daci değişiklikleri yapıldı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Twente’nin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum