Konya'nın sorunlarına sessiz kalmayacağız!

Konya'nın sorunlarına sessiz kalmayacağız!

İl yönetim kurulu üyelerini ve 6 ilçe teşkilat başkanını tanıtan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Klasik bir yönetim anlayışına sahip olmayacağız. Konya’nın sorunlarına sessiz kalmayacağız. Her fırsatta sorunları dile getireceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı, bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla yönetimini kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısına Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’nin yanı sıra; Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri; Ömer Ünal, Musa Arat, Prof. Dr. Ali Akmaz, il yönetim kurulu üyeleri ile ataması yapılan 6 ilçe Başkanı katıldı.

HERKESİ İL BAŞKANLIĞIMIZA BEKLİYORUZ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, tüm farklı görüşlerden isimleri teşkilatlarında bir araya getirdiklerini ifade etti. “Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımızla birlikte Konya’da faaliyet göstereceğiz” diyen Ekici, “İl yönetimimizde 9 kadın üyemiz var. Yönetimimizde 17 lisans, 9 yüksek lisans mezunu arkadaşımız bizimle çalışma yapacak. Amacımız adil bir Türkiye inşa etmek. 8 Ocak’tan sonra hızlı bir çalışma başlattık. Binamızı tuttuk. Tadilatlar yapıldı. İhsaniye kavşağında il binamız faaliyete girdi. Üyelik kayıtlarımız devam ediyor. Üye olmak isteyen vatandaşlarımızı il binamıza bekliyoruz. Bazı ilçe teşkilatımızın atamasını yaptık. 6 ilçe başkanımızı atadık. En kısa sürede tüm ilçelerimizde teşkilatlarımızı tamamlayacağız. Sistemli bir bakış açısını kendimize prensip edindik. Şehrimizdeki olumsuzlukları her fırsatta dile getireceğiz. Klasik bir yönetim anlayışına sahip olmayacağız. Bu konuda iddialıyız” dedi.

İşte il yönetimi listesi:

4891da2b-215d-474a-b596-7125947b090f.jpg

7e74b624-b30a-4d36-8faa-54f3b3c4a7de.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum