Konya’nın adayları

Konya’nın adayları

Saadet Partisi Konya il teşkilatı, Konya Milletvekili adaylarını düzenlediği bir program ile kamuoyuna tanıttı. Aday listesinin başında Konyalıların sevdiği isimlerden Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa yer alıyor

1-mustafa-ozkafa.jpg

1-Mustafa Özkafa

Konya’da 1959 yılında doğan Mustafa Özkafa, Selçuk Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı yaptı. 2 dönem Karatay Belediye Başkanlığı, ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Belediye Başkanlığı dönemlerinde yaptığı hizmetlerle tüm Türkiye’de ses getirdi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı yapan Özkafa evli ve 5 çocuk babasıdır.

2-hasan-huseyin-uyar.png

2-Hasan Hüseyin Uyar

Konya’nın Hadim ilçesinde 1975 yılında doğan Hasan Hüseyin Uyar, Konya İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Uyar, Refah Partisi Konya ve İstanbul İl Gençlik Kolları’nda, Milli Gençlik Vakfı’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2011 ve 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı oldu. Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkanlığı yapan Avukat Hasan Hüseyin Uyar evli ve 3 çocuk babasıdır.

3-mustafa-derbentli.jpg

3-Mustafa Derbentli

Konya’da 1971 yılında doğan Mustafa Derbentli, Konya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Daha sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkanlığı ve Selçuklu İlçe Başkanlığı yaptı. Halen Hu-Der Üyeliği, Derbent Eğitim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcılığı yapmaktadır. Avukatlık mesleğinin yanı sıra Kanal 42 Yönetim Kurulu Üyeliğide bulunan Derbentli şehrimizin saygın İş Adamlarındandır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

4-sinan-toprak.jpg

4-Sinan Toprak

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 1983 yılında doğan Sinan Toprak, Konya Hocacihan İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü bitiren Toprak, Tarım Makineleri Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. Milli Gençlik Vakfı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 2015 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı oldu. Halen Teknik Elemanlar Derneği Konya Şube Başkanlığını yürütmektedir. Pançaoğlu markasıyla tarım makineleri üreten ve firması sektörde önemli bir yere sahip olan Sinan Toprak evli ve 3 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce bilmektedir.

5-muhammed-uzun.jpg
 

5-Muhammed Uzun

1979 yılında babasının memuriyeti gereği Uşak BağlantıEşme‘de doğan Muhammed Uzun aslen Beyşehirlidir. Konya Meram Fen Lisesi’nden mezun olup üniversite sınavında 33. sıra ile yüksek başarı elde etti ve Bilkent Üniversitesi İşletme dalında burslu okudu. Okulu bölüm ikinciliği ile bitirdi. Milli Gençlik Vakfı Lise ve Üniversite Başkanlıkları yaptı. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Gençlik Kolları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen özel sektörde Üst Düzey Yönetici olarak uluslararası ticaret yapmaktadır. ESAM Konya Temsilciliği de yapan Muhammed Uzun,  evli ve 3 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce bilmektedir.

6-ahmet-buyuktermiyeci.jpg

6-Ahmet Büyüktermiyeci

Konya’da 1971 yılında doğan Ahmet Büyüktermiyeci, Afyon Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümünden mezun oldu. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Büyüktermiyeci, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Halen YENİAD Konya Şube Başkanı olan İş Adamı Ahmet Büyüktermiyeci evli ve 4 çocuk babasıdır.

7-yavuz-aydin.jpg

7-Yavuz Aydın

Ardahan ilinin Çıldır ilçesinde 1957 yılında doğan Yavuz Aydın, Erzurum Yavuz Selim Öğretmen Lisesinden mezun oldu. Tekirdağ Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği bölümünü tamamladı. Eğitimci Yavuz Aydın resmi ve özel eğitim kurumlarında Öğretmenlik ve İdarecilik yaptı. Milli Gençlik Vakfı ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Halen Şuurlu Öğretmenler Derneği Konya Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Eğitimci Yavuz Aydın evli ve 23 çocuk babasıdır.

8-kenan-ozcan.jpg

8-Kenan Özcan

1977 yılında Konya’da doğan Kenan Özcan, ilköğrenimini Konya’da tamamladı. Konya Gazi Lisesi’nden mezun olan Özcan, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü tamamladı. Proken Tarım Makineleri firmasını kurarak tarım aletleri üzerine projeler geliştiren ve üretimlerini gerçekleştiren Özcan, kısa sürede Konya’nın önemli tarım makineleri üreticilerinden birisi haline gelmiştir. Sanayici Kenan Özcan evli ve 2 çocuk babasıdır.

9-ismail-hakki-bacak.jpg
9-İsmail Hakkı Bacak

1979 yılında Karaman’da doğan İsmail Hakkı Bacak, Karaman Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Makine bölümünü tamamladı. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Uzun yıllar özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptı. İş Adamı İsmail Hakkı Bacak, evli ve 2 çocuk babasıdır. İleri seviyBağlantıede İngilizce bilmektedir.

10-ismail-aydilek.jpg
10-İsmail Aydilek

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde 1955 yılında doğan İsmail Aydilek, Konya Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Enstitüsünde tamamladı. Refah Partisi Meram İlçe Başkanlığı ve Konya İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İl Genel Meclis Üyeliği de yapan Aydilek, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Emekli eğitimci olan İsmail Aydilek, halen Serbest Ticaret ile uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İleri seviyede Fransızca bilmektedir.

11-mahmut-sami-buyukyilmaz.png

11-Mahmut Sami Büyükyılmaz

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde 1973 yılında doğan Mahmut Sami Büyükyılmaz, Kadınhanı İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Büyükyılmaz, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğrenimini sürdürüyor. Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009 ve 2014 Yerel Seçimleri Kadınhanı Belediye Başkan Adaylığı ve 2011 Genel Seçimlerinde milletvekili adaylığı yaptı. Avukat Mahmut Sami Büyükyılmaz evli ve 3 çocuk babasıdır.  Arapça ve İngilizce bilmektedir.

12-ismail-bulut.jpg

12-İsmail Bulut

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 1980 yılında doğan İsmail Bulut, ilköğrenimini Beyşehir’de tamamladı. Beyşehir İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Bulut, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği’nden mezun oldu. Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. İş Adamı ve Mühendis olan Bulut evli ve 3 çocuk babasıdır.

13-omer-mucevher.jpg

13-Ömer Mücevher

Konya’da 1979 yılında doğan Ömer Mücevher, Konya Gazi Lisesinden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünü tamamladı. Milli Gençlik Vakfı ve ESAM’ın çeşitli kademelerinde görev aldı. Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Başkanlığı ve Konya İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Haberdem adlı siteyi kurarak internet haberciliğine yeni bir ivme kazandırdı. İSOMDER Konya Şube Başkanlığı da yapan Harita Mühendisi Ömer Mücevher evli ve 4 çocuk babasıdır.

14-sefa-yilmaz.jpg

14-Sefa Yılmaz

1995 yılında Niğde’de doğan Sefa Yılmaz, ilköğrenimini İstanbul’da tamamladı. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan Yılmaz, Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Başkanlığı yaptı. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde öğrenimini sürdüren Sefa Yılmaz, ileri seviyede Bağlantıİngilizce bilmektedir.

15-kerim-senel.jpg

15-Kerim Şenel

Konya’nın Karapınar ilçesinde 1968 yılında doğan Kerim Şenel, ilköğrenimini Konya’da tamamladı. Afyon Lisesinden mezun olan Şenel Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde öğrenimini sürdürüyor. Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Saadet Partisi Konya Engelliler Koordinasyon Başkanlığını yürüten Şenel evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum