Konyalılar İstanbul Yenikapı’da buluşacak

Konyalılar İstanbul Yenikapı’da buluşacak

22-25 Kasım 2018 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan Yöresel Konya Günlerine bütün Konyalıları ve işadamlarını davet eden KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, "Etkinlik, aynı zamanda üreticiler için de birer fırsattır" dedi

Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından 22-25 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan "Yöresel Konya Günleri" öncesinde Bayır Diamond Hotel'de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya; KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, dernek üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. Derneğin kuruluş amacından bahseden Genel Başkan Kemal Çelik, "Amaçlarını gerçekleştirecek bir 'Konya' ruhunu her zaman taşıdıklarını belirtti. Çelik, "Amacımız hakkın, hukukun, barışın, güvenin, adaletin, refahın ve mutluluğun, sağlandığı; Konya’nın tarihe ve topluma mal olmuş yerel ve evrensel değerlerinin korunup, tanıtıldığı; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, Türkiye’de saygın bir Konya oluşturma mücadelesine katkıda bulunmaktır. Bunu yaparken tek hedefimiz tüm Konyalıları, tarihi, kültürel ve sosyal bağları ile kendini Konyalı görenleri bir aile halinde görmektir.


ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK

"KONSİAD olarak organize ettiğimiz Yöresel Konya Günleri etkinliğimizi 22-25 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Yenikapı Meydanında hep beraber gerçekleştiriyor olacağız" diyen Çelik, şunları kaydetti: "Kadim şehir Konya’nın insanları olarak kadim şehir İstanbul’da tüm hemşehrilerimizi buluşmaya davet ediyoruz. Dünyanın en büyük etkinlik alanlarından biri olan Yenikapı etkinlik alanında 22-25 Kasım 2018 tarihlerinde tüm Konyalılar ve misafirlerimizle buluşacağız. KONSİAD olarak gerek Feshane etkinlikleri kapsamında gerekse fuarcılık kapsamında KONEXPO etkinlikleri ile bugüne kadar birçok ticari, mesleki ve kültürel faaliyeti başarı ile gerçekleştirdik. Bu kez tüm maddi ve manevi değerlerimizi bu etkinlik ile tek çatı altında tekrar buluşturmayı hedefliyoruz. KONSİAD olarak her zaman sadece Konya ve Konyalı değil, tüm dünya üzerindeki kardeşlerimize, milli ve manevi değerlerimizi sahip çıktık."

SOSYAL BİR YAPILANMAYIZ

Bütün sosyo-kültürel etkinliklerin amacının, milli ve manevi değerlere sahip çıkmak, ticari faaliyetleri, kültürel faaliyetleri, sosyal faaliyetleri birlik ve beraberlik içinde  gerçekleştirmek ve bir ve beraber olmaya vesile kılmak olduğunu ifade eden Çelik, "Keza yine siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile Arakan’daki Müslüman kardeşlerimize, Suriye’deki Türkmen kardeşlerimize destek olup Kızılay aracılığı ile yardımlarda bulunduk. Bu ülkenin güvenliği için canla başla görev yapan askerlerimize desteğimizi göstermek amacı ile etkinlikler düzenledik ve bu etkinliklerden elde edilen 150 bin TL tutarındaki geliri Mehmetçik Vakfımıza bağışladık. Stratejik hedeflerimizden birisi mülkiyeti kendimize ait olan bir lokasyon oluşturmaktı. Avcılar anacadde üzerinde genel merkezimiz olacak yeni bir lokasyon satın aldık ve bu yeni yerin tadilatı tamamlanmak üzeredir. En kısa sürede yeni merkezimizin açılışında sizlerle buluşmayı ümit ediyoruz" dedi.

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.