Konyalılar Cumhur İttifakına gereken desteği verecek

Konyalılar Cumhur İttifakına gereken desteği verecek

31 Mart 2019 akşamında yine tarihi bir zafere imza atacaklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Biz, Konyalılar'a inanıyoruz ve güveniyoruz. Vatandaşımızın Cumhur ittifakına gereken tüm desteği vereceğinden eminiz” dedi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından, Kapu Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından 31 Mart Mahalli İdareler seçimi çalışmaları başlatılmış oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile birlikte; diğer milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teşkilat il başkan yardımcıları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra Mevlana Meydanı'nda açıklamalar yapılarak, AK Parti'nin sahaya indiği ve seçim çalışmasına start verildiği belirtildi.

BİZE OLAN GÜVEN PERÇİNLENECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Yürüteceğimiz seçim çalışması öncesi ayaklarımızın sabit kılınması ve yolumuzun açık olması için Allah'a dua ettik” diyerek sözlerine başladı. Heyecanlarını ve samimiyetlerini Konyalılar ile paylaşmak istediklerini kaydeden Usta, Konya'nın 31 Mart akşamında yine tarihi bir zafere imza atacağını ve Cumhur ittifakının gücü ile daha da güçleneceklerini belirtti. Hedeflerinin Konya'yı daha da güzelleştirmek olduğunu aktaran Usta, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'yı daha üst bir noktaya çıkarmak adına çalışacağız. Biz, Konyalılar'a inanıyor ve güveniyoruz. Vatandaşımızın Cumhur ittifakına gereken tüm desteği vereceğinden eminiz. Bize olan güvenin bir kez daha perçinleşeceğinden eminiz. Önemli olan sadece yol, baraj, köprü yapmak değil. Önemli olan açta açıkta olana, huzurluğu ve rahatsızlığı olana dokunabilmek. Gönül belediyeciliğini bütün Türkiye'de yaygınlaştırmak istiyoruz. Eksiğimiz de olsa, hatamız da olsa bunu tamamlamak için sizlerin huzurunuzdayız. Önümüzdeki 2 ay boyunca vatandaşlarımız ile hep beraber olacağız. Biz, adaylarımıza inanıyor ve güveniyoruz.”

YOĞUN ÇABA SARFEDECEĞİZ

Şehrin çok önemli hizmetler gördüğünü ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da şunları kaydetti: “Bundan sonra da görmeye devam edecek. Hedefimiz, çıtayı daha yukarı kaldırmaktır. Tecrübe ile yeniliği birleştirmiş olduk. 13 adayımız yeni, 13 adayımızla yine yola devam dedik. Biz, emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışacağız. Cumhur ittifakı ile birlikte 31 ilçede kendi adaylarımızı çıkarmak için yoğun bir çaba sarfedeceğiz. Amacımız gönül belediyeciliği ekseninde şehrimize hizmet etmek. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun.”

SEÇİMDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, bundan sonra sahada daha yüksek bir tempo ile çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Belediye başkan adaylarının ziyaretlerini sürdürdüğünü dile getiren Angı, “Bu mübarek günü bizler de duamızı ettik. Şehrimiz adına taleplerimiz hep hayır noktasında. Bu güzel şehre hizmet edenleri hayırla anıyoruz. 31 Mart Mahalli idareler seçiminde başarı ile çıkmış olacağız” dedi.

EMRE ÖZGÜL

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum