Konyalı okçular Biga’da ok attı

Konyalı okçular Biga’da ok attı

Melikşah Geleneksel Türk Okçuluğu Spor Kulübü katılmış olduğu tüm ulusal ve uluslararası müsabakalardan Konya’ya altın madalyasız dönmüyor.

Melikşah Geleneksel Türk Okçuluğu Spor Kulübü katılmış olduğu tüm ulusal ve uluslararası müsabakalardan Konya’ya altın madalyasız dönmüyor. Çanakkale’nin Biga ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen uluslararası okçuluk müsabakaları ve şenlikleri 16-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi. Uluslararası Erkekler Sabit Puta 90 metre Birincisi Melikşah Spor Kulübü’nden Hasan Koç, Uluslararası Erkekler Hareketli Puta Birincisi Akşehir Selçuklu Spor Kulübü’nden Varol Türkoğlu olurken Melikşah Spor Kulübü’nden DilanurKüçüktepe Uluslararası 15 yaş altı Sabit Puta Birinciliğini ve Uluslararası 15 yaş altı Hareketli Puta İkinciliğini Konya’ya kazandırdılar.

Şampiyona hakkında bilgi veren Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Koç” Bu yıl 4. sü düzenlenen Biga Sancakbeyi Osmanbey Uluslararası Okçuluk Festivalinde Konya Melikşah Spor Kulübü ve Akşehir Selçuklu Spor Kulübünün almış olduğu birincilik madalyaları bizleri gururlandırdı. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda başarılı bir şekilde şehrimizi ve ülkemizi temsil etmek kısmet olur. Bunun için çalışmalarımızı çok daha sıkı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu Muhteşem Organizasyon için Başta Kaymakamımız Sayın Fatih Genel’e Genel Başkanımız sayın Sami Genel’e, tüm sponsorlara ve katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yerli ve yabancı yaklaşık 500 sporcu organizasyon da yer alırken binlerce Biga’lı ve çevreden gelen izleyiciler programı izledi. Misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken Biga’nın şöhretli ürün ve sanatları sergilendi. Ukrayna Kazaklarının sunduğu atlı gösteriler büyük ilgi gördü. Üç gün süren Biga Sancak Beyi Osman Bey adına düzenlenen 4. Geleneksel Okçuluk Festivali yarışmalar sonunda dereceler şu şekilde oluştu; Uluslararası Erkekler Sabit Puta 90 mt;1. Hasan Koç  Melikşah Spor Kulübü  Konya, 2. Ramazan Şimşek  Talimhane  İstanbul, 3. Attila Racz  Macaristan, Uluslararası Erkekler Hareketli Puta ;1. Varol Türkoğlu  Akşehir Selçuklu Spor Kulübü  Konya2. MarxTıbor  Macaristan3. Toufik İbrahim Bottos  İspanyaUluslararası 15 Yaş Altı Sabit Puta;1. DilanurKüçüktepeMelikşah Spor Kulübü  Konya2. Abdurrahman Bin Şeyh Fuat  Malezya3. A. Muhammet EnkaçarK.Çekmece  İstanbul

Uluslararası 15 Yaş Altı Hareketli Puta;1. Abdurrahman Bin Şeyh Fuat  Malezya2. DilanurKüçüktepeMelikşah Spor Kulübü  Konya3. Furkan Çap  Okçular Vakfı Tekkesi  İstanbul

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.