Konyalı muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda

Konyalı muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda

Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, artık muhtarların, sorunlarını İçişleri Bakanlığı'na anında iletebileceğini söyledi.

5 dönemdir muhtarlık yaptığını belirten Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, bu tür bir toplantının bugüne kadar yapılmadığını, o nedenle çok önemli gördüklerini söyledi.

Toplantının oldukça verimliği geçtiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında muhtarlara verdiği önemi ayrıntılarıyla anlattığını belirten Uzun "Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği yöneticileri olarak hazırladığımız raporu, o toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk. Raporda şehrimizin sorunlarını ayrıntılarıyla anlattık" dedi.

Muhtarların en büyük sorunlarından birinin, şikayetlerini iletecek bir mercii bulamamak olduğunu ifade eden Uzun "Konuyu o toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik. Kendisi anında İçişleri Bakanımıza talimatı verdi. Artık muhtarlarımızın tamamı, kurulacak bir internet sitesi aracılığıyla, bütün şikayetlerini bakanlığa iletebilecek" diye konuştu.

Konya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan nezdinde ayrı bir yeri olduğunu orada bir kez daha gördüklerini ifade eden Uzun, ilettikleri sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunulacağından şüpheleri olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.