'Konyalı işadamları ilçelere yatırım yapacak'

'Konyalı işadamları ilçelere yatırım yapacak'

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, dernek üyelerinin ilçelere yaptığı yatırımlar ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Dernek şube binasında düzenlenen toplantıda konuşan Aydın, "İstanbul ve Türkiye'nin her köşesindeki Konyalı işadamlarımızın Konya'ya, ilçelerimize yatırım yapmasını sağlayacağız. Biz ilçelere yatırıma önem veriyoruz" dedi. "İlçelerimiz KONSİAD ile güçleniyor" sloganı ile bir proje hazırladıklarını ifade eden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde Beyşehir'de KONSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Arıtürk'ün Beyşehir'e bir yatırımı oldu. Bir AVM ve konut projesi uygulandı. Geçen hafta da Seydişehir Belediye Başkanımız ile İstanbul'da idik. Yine bir KONSİAD üyemizin Hatay'a çorap fabrikası kurma planı vardı. Bu yatırımı Seydişehir'e yapması yönünde bir girişimimiz oldu. Kendisinden rica ettik. Kendisi de bizi kırmadı. Çorap fabrikası Seydişehir'e kurulacak. Belediye Başkanımız çeşitli yer önerilerinde bulundu ve beraber gezdik. Şu anda makinalar hazır. Kurulumu yapılacak ve üretime başlanacak. İlk etapta 80-90 kişiye iş kapısı olacak. Daha sonra rakam yükselecek."

İLK PROGRAM GÜNEYSINIR’DA

Güneysınır'da önümüzdeki günlerde bir ekonomi zirvesi düzenleyeceklerini ifade eden Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: "Belediye Başkanımız, Kaymakamımız. KONSİAD Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Güneysınır'da bu toplantıyı gerçekleştireceğiz. Cuma günü saat 19.00'daki program ile amacımız 'İlçelerimiz KONSİAD ile güçleniyor' sloganı ile Güneysınır'a yatırımı teşvik edeceğiz. Bununla ilgili programlarımız önümüzdeki aylarda da sürecek. Her ilçeye bir yatırım sağlanmasını Konyalı işadamlarımızdan isteyeceğiz. İlçelerimiz bizim için önemli. İlçelerimizin KONSİAD öncülüğünde yatırımla tanışmalarını sağlayacağız."

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum