Konya’dan deprem bölgesine yardım

Konya’dan deprem bölgesine yardım

Çocuklar için El ele derneği Merkez üstü Acıpayam ilçesi başta olmak üzere Karahüyük Oğuz Ucarıda yardımlar dağıttı .Çay şeker peynir zeytin salçadan oluşan gıda paketleri ile yüzlerce çocuğa oyuncaklar dağıttı.

Çocuklar için El ele derneği Merkez üstü Acıpayam ilçesi başta olmak üzere Karahüyük Oğuz Ucarıda yardımlar dağıttı .Çay şeker peynir zeytin salçadan oluşan gıda paketleri ile yüzlerce çocuga oyuncaklar dağıttı.

Yardım faaliyeti ile bilgi veren Çocuklar İçin El Ele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Sarıkaya, “Ekibimiz ile Denizli Acipayama ulaştık .Merkez deprem üstü burası 60 dakikada 28 artçı ile depremi yaşıyan kardeşlerimiz yanlarında olduk..Yardımlarınızı dağıttık .Evi hasar görmüş yerleri ziyaret Edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik .Kardeşlerimiz dinledik.Hediye paketlerimiz teslim edip minik yavrularımıza da oyucaklar getirdik. Dili hep dualı gönlü yaralı olan kardeşlerimizde hep sonsuz şükür var bu bizi çok duygulandırdı.Derneğimizolarak kesintisiz yardım faaliyetlerimize devam edeceğiz“ dedi .

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.