Konya'da 'Trabzon' şampiyon çıktı

Konya'da 'Trabzon' şampiyon çıktı

U-13 Türkiye Şampiyonası Konya'da gerçekleştirildi. U-13 Türkiye Şampiyonası'na Altınordu, Fenerbahçe, Antalyaspor ve Trabzonspor takımları katıldı.Cumhuriyet Stadyumu'nda gerçekleştirilen şampiyonada Trabzonspor U-13 takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

FENERBAHÇE 2.OLDU

Geçtiğimiz önce ki gün yarı final müsabakasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Trabzonspor finale yükseldi. Diğer yarı final müsabakasında  Altınordu'yu 2-1'lik skorla geçen Fenerbahçe finalde Trabzonspor'un rakibi oldu. U-13 Türkiye Şampiyonası'nda finalde rakibi olan Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Trabzonspor U-13 takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Fenerbahçe ise Türkiye ikincisi oldu

ALTINORDU 3. OLDU

Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakasında mağlup olan takımlar 3.lük maçında karşı karşıya geldi. Trabzonspor'a yarı final maçında 2-0 mağlup olan Antalyaspor ile Fenerbahçe'ye 2-1 boyun eğen Altınordu, 3.lük için sahada mücadele etti. Gülen taraf 3-2'lik skorla Altınordu takımı oldu. Türkiye Şampiyonası 3.lük mücadelesinde rakibi olan Antalyaspor'u 3-2 yenen Altınordu U-13 Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

ADNAN ERSAN KUPAYI VERDİ

Cumhuriyet Stadyumu'nda gerçekleştirilen kupa törenine; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sektreter Yardımcısı Adnan Ersan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKF) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF)  Başkanı  Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar,  Konya Gençlik Hizmetleri ve Şube Müdürü Tamer Songur, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF)  Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, Atiker Konyaspor Alt Yapı Koordinatörü Cihan Önal, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ali Kanber ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASFK) Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Sezgin katıldı. Final müsabakasında rakibi olan Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Trabzonspor'un kupasını  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan takdim etti. Kupa töreninin ardından tüm sporcular günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.