Konya’da Şantajcı Ve Gaspçı Karı Kocalar Tutuklandı

Konya’da Şantajcı Ve Gaspçı Karı Kocalar Tutuklandı

Konya’da mobilya aldıkları kişiyi eve çağırıp silah zoruyla çırılçıplak soyduktan sonra fotoğraflarını çekip, şantaj yaparak 20 bin lira isteyen ve mobilyacının üzerindeki 380 lirasını ve ehliyetini d...

Konya’da mobilya aldıkları kişiyi eve çağırıp silah zoruyla çırılçıplak soyduktan sonra fotoğraflarını çekip, şantaj yaparak 20 bin lira isteyen ve mobilyacının üzerindeki 380 lirasını ve ehliyetini de gasp eden 2 evli çift tutuklandı.

Olay, merkez Meram ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık iki ay önce Rabia C. (26) ile kocası Murat C.’ye (32) mobilya satan mobilyacı A.U. (44), çiftin numarasını aldı. Sonraki süreçte Rabia C. ile telefonda görüşmeye başlayan A.U., kadının çağırması üzerine evine gitti. Evde Rabia C. ve arkadaşı Şerife Ş. (38) ile sohbet etmeye başlayan A.U., kadınların yan odada gizlenen eşi Murat C. ve Hüseyin Ş. (42) tarafından darp edildi. 380 lirası ile ehliyeti gasp edilen A.U.’nun çıplak fotoğraflarını çeken karı kocaların, A.U.’dan 20 bin lira istedikleri ileri sürüldü. Şüphelilerin istedikleri 20 bin lirayı getirmesi için serbest bıraktıkları A.U., polis merkezine giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nin çalışması neticesinde gözaltına alınan Rabia C., Murat C., Hüseyin Ş. ve Şerife Ş., emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.