Konya'da okulların tatil edildiği ilçeler

Konya'da okulların tatil edildiği ilçeler

Konya’nın bazı ilçelerinde kar yağışı, tipi ve elektrik kesintisi nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

Konya'nın bazı ilçelerinde ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma etkisini sürdürüyor.

 

Hafta boyunca kar tatili yaşayan ilçelere yenileri ekleniyor.

 

9 Ocak 2019 Perşembe günü kar tatili yaşayacak olan yerler şöyle:

Aksehir, Tuzlukçu, Ilgın, Doğanhisar, Sarayönü, Yunak, Hadim, Bozkır, Taşkent, Kadınhanı ilçelerinde eğitime ara verildi.

 

Tatil olan mahalleler

Kadınhanı ilçesinde kötü hava şartları ve elektrik kesintisi nedeniyle 09.01.2020 Perşembe günü Kolukısa Mahallesi'nde bulunan okullarda  eğitime 1(bir) gün ara verildi.

 

Beyşehir ilçesinde 09.01.2020 Perşembe günü Yeşildağ Mahallesi'ndeki ilkokul ve Ortaokulda  olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

 

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Selçuklu İlçesi Tepekent, Başarakavak, Tatköy, Sızma, Aşağı ve Yukarıpınarbaşı, Dağdere, Güvenç, Sarayköy okulları ile taşımalı kapsamında olan öğrenciler için  (09.01.2020) Perşembe günü  İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile  eğitime bir (1) gün ara verildi.

 

 

 

09.01.2020 Perşembe günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile Cihanbeyli ilçesi Kandil, Çimen, Çölköy, Büyükbeşkavak, Küçükbeşkavak, Kütükuşağı, Kelhasan, Zaferiye, Mutlukonak mahallelerinde bulunan okullar ile anılan mahallelerden taşımalı olarak eğitim alan öğrenciler için eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.