Konya'da feci kaza: 9 ölü!

Konya'da feci kaza: 9 ölü!

Konya’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Konya’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 07.00 sıralarında Konya-Afyonkarahisar karayolunun 40. kilometresi Sarayönü ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar istikametine giden Halil İbrahim Esen idaresindeki 33 CLB 16 plakalı TIR, bölünmüş yoldan karşı şeride geçerek Sarayönü ilçesinden Konya’ya yolcu taşıyan Osman Demirkol’un (55) kullandığı 42 Z 4723 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Minibüse de arkasından gelen Sebahattin Özşuray (42) yönetimindeki 34 BH 6873 plakalı otomobil yüklü çekici çarptı.

Kazada minibüs ve çekicinin sürücüleri ile minibüste yolcu olarak bulunan Dilek Demirkaya (32), Sadi Önal (51), Sıtkı Büyüksarı (51), Fehmi Bakırcı (56) ve İmdat Gümüş (37) olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralı olarak ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan TIR sürücü Halil İbrahim Esen (60) ve Ahmet Solak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Sait Karagül, Kadir Büyüksarı (39), Muhammet Ramazan Bayraktar (25), Tahsin Baybolat (27), Sadrettin Topal (21), Ahmet Solak (46), Salih Gezer (18) ve Ömer Ünal'ın tedavileri Konya'daki çeşitli hastanelerde sürerken, ayakta tedavi gören 3 kişi de taburcu edildi.

Kaza haberini alan minibüs yolcularının yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.