"Konya’da evimizde gibiyiz”

"Konya’da evimizde gibiyiz”

Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic, “Konya’da yaşarken zorluk çekmiyoruz. Konya’da çok mutluyuz. Konya’da kendimizi aynı evimizde gibi hissediyoruz” dedi

Atiker Konyaspor'un iki yıldız oyuncusu Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic, Goal Türkiye’ye önemli açıklamalarda bulundu. Atiker Konyaspor’a kolayca uyum  sağlayan ve takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic Konya’da mutlu olduklarını söyledi.Atiker Konyaspor’da bu sezon 10 maça çıkan ve 1 gol atan Amir Hadziahmetovic, ilk geldiğinde genç bir oyuncu olduğunu söylerken şimdi ise kendisini sahada gerçek bir adam gibi gördüğünü söyledi. Amir, “ Amir; Sahada aldığı süre ile beraber kendisini geliştirdi. Bu gelişimde Aykut hocanın da payı var. Geçen sene bir sakatlık dönemi geçirdi ve bu dönemi güçlü karakteriyle aşmayı başardı.Aykut Kocaman ve ekibi 13. hafta ile birlikte yeniden takıma döndü. Bir önceki Aykut Kocaman döneminden, birbiriyle oynamaya alışmış, sahada takım oyununu ısrarla uygulamaya çalışan bir oyuncu grubunu hatırlıyoruz ve o son sezonu Türkiye Kupası ile bitirdiler” dedi.

“AYKUT KOCAMAN KALİTELİ ANTRENÖR”

Türkiye’de de çok kaliteli antrenörlerin olduğunu söyleyen Amir Hadziahmetovic,  Aykut Kocaman’ın da bu kaliteli teknik adamlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Hadziahmetovic, “Aykut Hoca çok değerli bir insan. Bizi maçlara çok iyi hazırlıyor. Tabii ki onun beklentilerini karşılaşmak da çok kolay olmuyor. Takım oyunu oynuyoruz ve zamanı geldiğinde atağa hep birlikte çıkmamız, defansa da hep birlikte dönmemiz gerekiyor. Bunu elimizden geldiğinde yapmaya çalışıyoruz. Bu kenetlenmenin de bize başarıyı getirebileceğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.

“KONYA’DA EVİMİZDE GİBİYİZ”

Konya’da kendilerini evlerinde gibi hissetiğini belirten Amir, şöyle konuştu: “Umarım yakında A Milli Takım için oynarım.Takımımda süre alıyorum ve Milli Takım için de oynamayı istiyorum. Kendi dilimizden birçok oyuncunun olması bir avantaj. Burada 7 Balkan oyuncusu var ve bu sayede kendimizi evimizde hissediyoruz.”

“KOCAMAN ÇOK İYİ BİR TAKTİSYEN”

Deni Milosevic ise, “Aykut Kocaman çok iyi bir taktisyen ve çok iyi bir karaktere sahip. Oyuncularla çok iyi diyaloğa sahip. Aykut hoca oyunculardan her daim maksimumu vermelerini istiyor. Ve biz de Aykut Hoca'nın bu istekleri için elimizden geleni yapıyoruz. Hocamızın ve yardımcı hocalarımızın sayesinde hepimiz gelişim gösterdik. Burada kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Olanaklarımız iyi. Konya'da mutluyum. Evimizde gibiyiz. Bajic gittikten sonra da Amir ile olan sıkı dostluğumuz da devam etti. Konya'da olmaktan çok mutluyuz. Avrupa'daki bazı takımlarda, takıma oyuncu katarken bir coğrafyadan yoğun oyuncu tercihi yapıldığını görebiliyoruz; örneğin Güney Amerika, İskandinavya, Kuzey Afrika gibi... Kendileri de Konyaspor'a katıldığı dönemden bu yana, Konyaspor'da yabancı oyuncuların çoğunun Balkan ülkelerinden olduğunu biliyoruz. Boşnak Bajic, Sırp Vukovic; şu anda takımda bulunan Sloven Skubic, Hırvat Filipovic, Sırp Jevtovic, Makedon Jahovic ve hatta takıma dün katılan Makedon Zuta” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum