Konya’da en büyük sorunumuz trafik

Konya’da en büyük sorunumuz trafik

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Konya görev yaptığım şehirler arasında en huzurlu şehirlerden birisi. Daha önce görev yaptığım Tekirdağ’ın nüfusuna göre kıyaslarsak, Konya’da asayiş olayları oldukça düşük. Fakat, asayiş olayları her şehirde mutlaka olacaktır. Bizim görevimiz bu olaylarını en aza indirmek ve vatandaşımızın mal ve can güvenliğini sağlamaktır” dedi. Konya’da yaşadıkları en büyük sorunun trafik olduğunu kaydeden Aydın, “Konya’ya geldiğimden bu yana trafik sorununu çözmek için gayret ediyoruz. Trafikte saygı kültürü Konya’da yeteri kadar yok. En büyük sorunumuz trafik ve trafikteki saygı kültürü. Özellikle trafikte çakarlı araçlara asla müsaade etmeyeceğiz. Trafikte kaos oluşmaması için kimseye bir ayrıcalık olmayacak” dedi.

Merhaba Gazetesi Halid Şen de konuşmasında Merhaba Gazetesi hakkında bilgi verdi. Merhaba Gazetesi’nin 50 yıllık bir gazete olduğunu kaydeden Şen, “1969 yılından bu yana yayın hayatına devam eden bir gazeteyiz. Gazetemiz bünyesinde dergiler, ekler çıkartıyoruz. İnternet sitemiz Konya’nın en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi. Dürüst, tarafsız ve objektif bir gazetecilik yapmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

MESUT TURAN

emniyet-muduru.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum