Konya'da bir gencin iteklediği yaşlı adam öldü!

Konya'da bir gencin iteklediği yaşlı adam öldü!

Konya'da 19 yaşındaki gencin tartışmada iteklediği 78 yaşındaki adam düşerek başını kaldırıma vurdu. Yaşlı adam o sırada kalp krizi geçirerek öldü. Genç 'adam öldürmeye teşebbüs'ten tutuklandı.

Konya'da 19 yaşındaki Durmuş Ali Gökmen, motosikleti ile gürültü çıkardığı gerekçesiyle kendisini uyaran 78 yaşındaki Şevki İnce'yi çıkan tartışmada itekledi. Yere düşüp başını kaldırıma vuran İnce, o sırada kalp krizinden öldü. Gökmen ise, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

'NEDEN İNSANLARI RAHATSIZ EDİYORSUN?' DEDİ

Olay, geçen cuma günü saat 12.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi Bahar Sokak içerisinde meydana geldi. Cuma namazı için camiye gitmek üzere evden çıkan Şevki İnce, yolda motosikletiyle sokaktan geçen bisiklet tamircisinin yanında çalışan Durmuş Ali Gökmen'i durdurdu. İnce, iddiaya göre, Gökmen'e 'Motosikletinle ses çıkartıp neden insanları rahatsız ediyorsun?' dedi. Kimseyi rahatsız etmediğini öne süren Gökmen ile İnce arasında tartışma başladı.

İKİ TARAF DA BİRBİRİNİ İTEKLEDİ, YAŞLI ADAM KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İddiaya göre tartışma sırasında iki taraf da birbirini itekledi. Bu sırada dengesini kaybeden İnce, yere düşünce başını kaldırıma vurdu. Yaralanan İnce, fenalaştı. Durumu görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İnce, aldığı darbeye bağlı geçirdiği kalp krizi sonucu yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü.

"VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİR DİYE OLAY YERİNDEN KAÇTIM"

Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kavgaya karışan kişinin aynı mahallede bulunan bisikletçide çalışan Durmuş Ali Gökmen'i akşam saatlerinde yakaladı. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Gökmen verdiği ilk ifadesinde, şöyle dedi:

"Olay günü motosikletimle camiye gidiyordum. Bu sırada amca beni durdurdu. 'Motosikletinle ses çıkartıp neden insanları rahatsız ediyorsun?' dedi. Ben de kimseyi rahatsız etmiyorum dedim. Bu sırada motosikletimi tuttu ve bırakmadı. Sonra kolumdan tutup çektiği sırada dengesini kaybedip düştü. Vatandaşlar da bana tepki gösterir diye olay yerinden kaçtım." Durmuş Ali Gökmen, çıkarıldığı mahkemece 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum