Konya’da 100 aracın daha lastiği kesildi

Konya’da 100 aracın daha lastiği kesildi

Konya’da dün park halindeki 50 aracın lastiğinin kesilmesinin ardından bugün de yaklaşık 100 aracın daha lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Olay, saat 07:45 sıralarında merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Adalet Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sabah işe gitmek için araçlarının başına gelen vatandaşlar otomobillerinin lastiklerinin kesildiğini fark edince durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sokakta yaptığı incelemelerin ardından 20 otomobilin lastiğinin kesildiğini tespit etti. Yapılan araştırmada bazı araçların tek lastiğinin, bazılarının ise tüm lastiklerinin kesilerek lastiklere zarar verildiği saptandı. Polis, aynı mahallede civar sokaklarda da birçok aracın lastiğinin kesildiğini belirledi. Yakın mahallelerden de aynı ihbarların gelmesi üzerine yaklaşık 100 aracın lastiklerinin kesildiği tespit edildi. Polis ekipleri, lastikleri kesen kişi veya kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Lastiği kesilen bir otomobil sahibi, lastikleri kesenlerin çete olduğunu iddia ederek, “Ellerine ne geçiyor anlamıyorum, camları kırıp bir şey alsalar anlarım. Lastik kesmekle lastikçileri zengin edecekler başka bir şey değil” diye konuştu. Dün de merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi'nde de yaklaşık 50 aracın daha lastiği kesilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.