Konya Valisi Canbolat konuştu

Konya Valisi Canbolat konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra Anadolu'daki en büyük mitingi yapmak üzere Konya'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra Anadolu'daki en büyük mitingi yapmak üzere Konya'ya geldi. Erdoğan'ı Konya Havalimanında Eski Başkaban Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri ve diğer ilgililer karşıladı. Cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00'de Kılıçaslan Meydanı'nda 15 Temmuz sonrası Anadolu'daki en büyük mitingi yaptı. Erdoğan, 42 yatırımın açılışını ve temel atmasını de gerçekleştirdi.

Konya Valisi Yakup Canbolat ise konuşmasında şunları söyledi: "İlimiz son 13 yıl içerisinde büyük bir atılım içerisine girmiştir. Tarımdan sanayiye ulaştırmadan haberleşmeye eğitimden sağlığa büyük bir gelişme göstermiştir. Bu atılım ve gelişmede ilimizdeki yatırımların büyük payı vardır. Zengin maddi ve beşeri kaynaklara sahip olan Konya'da devraldığımız bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağız. 2023 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Vatanımızı, milletimizi bölmeye çalışan hain FETÖ terör örgütünün hain girişimi sizin cesaret ve kahramanlığıyla boşa çıkarıldı. Sizlere derin şükranlarımızı arz ediyoruz. Konyamızda devletine, bayrağına, milletine sahip çıkmıştır. Devletimizin içerisine sızan hainler temizlenmektedir." 

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.