Konya tavan yaptı

Konya tavan yaptı

Gençlik ve Spor’da son yıllarda lisanslı sporcu sayılarında, faaliyetlerde ve tesisleşmede büyük bir hamle yapan Konya, Türkiye Şampiyonlarında aldığı derecelerle de göz doldurdu.

Gençlik ve Spor’da son yıllarda lisanslı sporcu sayılarında, faaliyetlerde ve tesisleşmede büyük bir hamle yapan Konya, Türkiye Şampiyonlarında aldığı derecelerle de göz doldurdu. Konya’lı sporcular 2015 yılında 23 branşta 441 sporcu 600 derece elde ederek büyür bir başarıya imza attılar. Derece yapılan 23 branş  ise şöyle:

Atletizm, Atıcılık; Bisiklet, Bedensel Engelliler, Boks, Cimnastik, Eskrim, Geleneksel Sporlar, Görme Engelliler, Güreş, Halter, İşitme Engelliler, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okul Sporları, Özel Sporcular, Taekwondo, Tenis, Üniversite Sporları, Vücut Geliştirme ve Wushu.

2015 Yılında 53 kadın 73 erkek olmak üzere Konya'dan 126 sporcu ise Milli takımlarda yer alma başarısını gösterdi. Bu sporculardan 90'ı uluslararası müsabakalarda 145 derece yaparak ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Atletizm, Taekwondo, Bedensel Engelliler, Judo, Karate, Bisiklet, Kick Boks, Halter, Eskrim, İşitme Engelliler, Güreş, Görme Engelliler, Wushu, Özel Sporcular, Mua Thai   alınan madalyalar şehrimizde ve spor camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.