Konya Tarım Fuarı'na doğru

Konya Tarım Fuarı'na doğru

Konya 12. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, 27 Mayıs'ta TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılacak.

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş'den yapılan açıklamada, firma tarafından, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere, Ekonomi Bakanlığı, Konya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği, PANKOBİRLİK, Selçuk Üniversitesi,  Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB'in destekleriyle düzenlenen fuarın 27-31 Mayıs tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

TÜYAP Konya'nın, "Tarım Başkenti" Konya'da, Türk tarım sektörünün en büyük ve en verimli buluşması olan Konya Tarım Fuarı ile sektörün gövde gösterisine ev sahipliği yapmaya hazırlandığı ifade edilen açıklamada, fuarın 27 Mayıs Salı günü saat 12.00'de açılacağı bildirildi.

Fuar, 27-28-29-30 Mayıs tarihleri arasında 09.30-18.00, 31 Mayıs günü ise 09.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.