Konya takmları puan peşinde

Konya takmları puan peşinde

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda Eğirdirspor'a konuk olurken Akşehirspor ise evinde Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak.

TAVŞANLI'YA KONUK OLACAK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta lider konumda bulunan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, Eğirdirspor'a konuk olacak. Eğirdir İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Tarık Güldal yönetecek. Güldal'ın yardımcılıklarını Yusuf Arıcı ile Ali Rıza Altunbakır yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Uğur Yücel.

SARAYÖNÜ FIRTINASI

7.Grup'ta fırtına gibi esen temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ligin ilk dört haftasında mağlubiyet yüzü görmedi. 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sarayönü Belediyespor topladığı 10 puanla lider konumda bulunuyor. Temsilcimiz ligin ilk haftasında Akşehirspor'u 2-0 yenerken, ligin ikinci haftasında ise evinde Kepez Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-siyahlılar ligin üçüncü haftasında deplasmanda Hisar Belediyespor'u 2-1 yenmeyi başarırken ligin dördüncü haftasında ise  evinde ağırladığı Akıncılarspor'u 1-0'lık skorla yenmeyi başardı.

AKŞEHİR EVİNDE OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise evinde Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak. Nasreddin Hoca Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Mücadeleyi İsa Maviş Tazegül yönetecek. Tazegül'ün yardımcılıklarını ise Hakan Akkaynak ile Ramazan Taşkın yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Ildırı.

5.SIRADA BULUNUYOR

Ligde iki galibiyet ve iki mağlubiyet alan Akşehirspor topladığı 6 puanla ligde 5.sırada bulunuyor.Ligin ilk haftasında Sarayönü Belediyespor'a 2-0 yenilen Akşehirspor ligin ikinci haftasında Konyaaltı Belediyespor'u 3-0, ligin üçüncü haftasında ise Sandıklıspor'u 6-1 yenmeyi başardı. Akşehirspor ligin dördüncü haftasında ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne 2-0 mağlup oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.