Konya takımları bu hafta kayıp

Konya takımları bu hafta kayıp

BAL’da Konya’yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor haftayı yaşadıkları puan kayıpları ile kapattı. Dün oynanan maçlarda Sarayönü Belediyespor Eğirdirspor’a 1-0 mağlup olurken Akşehirspor ise Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı.

10 KİŞİ TAMAMLADI

Geçtiğimiz hafta evinde Akıncılarspor’u 2-0 yenerek liderliğe yükselen Sarayönü Belediyespor, liderliği kaptırdı. Ligin dişli ekiplerinden Eğirdirspor’a konuk olan Sarayönü Belediyespor rakibine 1-0 boyun eğdi. Sarayönü Belediyespor, mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Yeşil-siyahlılar ligin 5.hafa maçında evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

AKŞEHİR BERABERE KALDI

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta Konya’yı temsil eden bir digger temsilcimiz Akşehirspor ise evinde Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında attığı golle 1-0 öne geçen kırmızı-beyazlılar, ilk yarıyı önde kapattı. Tavşanlı Linyitspor maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında attığı golle maçta dengeyi sağladı. Mücadelede başka gol olmadı ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Akşehirspor ligin 5.hafta maçında Isparta Davrazspor’a konuk olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.