Konya Spor Lisesi’nden  büyük başarı

Konya Spor Lisesi’nden büyük başarı

Okullararası  gençler futbol  yarı final müsabakaları Antalya’da oynandı. Müsabakalarda  Konya’yı temsilen Konya Spor Lisesi yer aldı. Oynadığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Konya Spor Lisesi futbolcuları adlarını final grubuna yazdırmayı başardı.

 

 

 

 

İl şampiyonu olarak  ilk olarak Karaman’da yapılan grup müsabakalarına katılan Konya Spor Lisesi burada  büyük bir başarıya imza atarak  yarı finale yükseldi.  Konya Lisesi yarı final grup maçlarını ise  Antalya'da oynadı. Antalya'da düzenlenen Okullararası Türkiye Genç Erkekler Futbol müsabakalarında Konya’yı temsil eden Konya Spor Lisesi şampiyon oldu. Yarı finalde Nazilli MTA Lisesi’ni 2-0 yenerek finale yükselen Konya Spor Lisesi, Finalde Mersin temsilcisi Tarsus Toros Lisesi’ni 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

FİNALLER KUŞADASI’NDA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası  gençler futbol  final müsabakaları Aydın Kuşadası’nda oynanacak. Müsabakalar 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında 8 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

DUDU: ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu yakalanan başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek: “  Türkiye Şampiyonasında Konya Spor Lisesi olarak finale yükseldiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu başarıyı bizlere yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Ünal, Necati Tongarlak ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Amacımız Konya’mızı en iyi şekilde temsil  ederek derece ile Kuşadası’ndan dönmek” diye konuştu

HAKAN ÜNAL: BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKILMALI

Konya Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve futbol takımı teknik direktörü Hakan Ünal futbol adına başarılara imza atan bu gençlere Konya futbolunun sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ünal: “  Necati Tongarlak hocamızla birlikte yetenekli futbolcularımızla çalışarak buralara kadar geldik. Bundan sonra da Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Final müsabakalarında da elimizden geleni yaparak Konya’ya dereceyle dönmek istiyoruz. Bu çocuklar buralara kadar gelerek  bu başarıyla kendilerini ispatlamışlardır. İnşallah desteklerle daha iyi işlere imza atacaklardır. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.