Konya protokolü bayramlaştı

Konya protokolü bayramlaştı

Konya’da protokolün ve vatandaşların katılımıyla her yıl geleneksel olarak yapılan bayramlaşma programı bu yıl da gerçekleştirildi. Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa vatandaşlarda katıldı

Konya’da protokolün ve vatandaşların katılımıyla her yıl geleneksel olarak yapılan bayramlaşma programı bu yıl da  gerçekleştirildi. Programa Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, milletvekilleri, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile Konya protokolü ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİKTELİĞİMİZ ARTMALIDIR

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen bayramlaşma programı Mevlana Kültür Merkezinde gerçekeştirildi. Vatandaşlarında katılım gösterdiği programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Şehrimizde birçok noktayı gezdim. Çok nezih bir ortam var. Herhangi bir rahatsız edici, sağlıksız bir ortama da rastlamadık. Kardeşlik ve birlik içerisinde bayramı idrak ediyoruz. Bayramın, İslam dünyasının yaşadığı sıkıntıların da bertaraf edilmesine vesile olmasını diliyorum. Bu birlikteliğimiz artsın, eksilmesin inşallah” şeklinde konuştu.

KONYA HUZURLU BİR BAYRAM YAŞIYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da coşkulu bir bayram idrak edildiğini belirterek, bütün kurum ve kuruluşlarla gelenek haline gelen bayramlaşma programında buluştuklarını dile getirdi. Barış ve kardeşlik içinde nice bayramlara tekrar kavuşmayı dileyen Başkan Akyürek, “Herkes bayram yaparken şu anda görevde olan çok sayıda insanımız var. Gerek emniyet güçlerimizden, gerek belediye çalışanlarımızdan hizmet eden arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Konya’mız huzurlu bir bayramı yaşıyor. Daha nice bayramlara aynı güzellikle kavuşmayı diliyoruz” sözlerini kullandı. Bayramlaşma programı çeşitli ikramların yapılmasının ardından son buldu.

SALİH ACIBADEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.