Konya Lisesi Mezunları buluştu

Konya Lisesi Mezunları buluştu

Konya Lisesi (Gazi Lisesi) 1983 yılı mezunlarının 2003 yılında başlattıkları ve her ayın son Cuma günü düzenledikleri Buluşma gecesi nin bu ayki ev sahipliğini Ahmet Alıcı yaptı.

 Cuma akşamı Nalçacı Cemo Restorant’ta düzenlenen buluşma gecesinde çok sayıda mezun bir araya geldi. Bu ayki mezunlar gecesinin gerçekleşmesini üstlenen Ahmet Alıcı, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, “1983 yılında mezun olan bizler, mezuniyetimizin 20. yılı olan 2003 yılında böyle bir geleneği başlatmak için karar almıştık. 2003 yılında başlattığımız ve sadece 1983 yılı mezunlarının katıldığı etkinlik her ayın son Cuma günü düzenleniyor. Her ay bir mezun arkadaşımızın tüm giderlerini karşıladığı etkinliğin bu ayki ev sahibi ben idim. Önümüzdeki ay bir başka arkadaşta sıra. Bizim amacımız 1983 mezunları olarak aramızda sağlanan dayanışmayı kaybetmemek ve her ay dostluğumuzu pekiştirecek etkinliklere imza atmak” dedi.
Alıcı, 2003 yılından bu yana her ay düzenli olarak gerçekleştirilen geleneğin tüm mezunlar tarafından da benimsendiğini ifade ederek, “7 yıldır her ay yaptığımız programa sadece mezunlar olarak yaklaşık 30 kişilik bir ekip katılıyoruz. Her yıl 29 Ekim tarihinde yaptığımız programda ise tüm mezunların yanı sıra eş ve çocukların da katıldığı daha geniş kapsamlı bir gece düzenliyoruz. Bu program sayesinde sadece mezunlar arasında değil tüm aileler arasında da dayanışmayı sağlamış olduk” dedi. Ahmet Alıcı’nın verdiği geleneksel mezunlar gecesi yemeğine 1983 yılı mezunlarından Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ, Ahmet Alıcı, Necdet İncedayı, Mustafa Öztürk, Hasan Küçükaşçı, Burhan İlimler. Ahmet Pamuk, Osman Okçulu, Atilla Şimşek, Mehmet Pamuk, İbrahim Toruk, Turan Çaylak, Hayrullah Küçükdağ, Önder Sami Güven, Namık Kul, Arif Yeşildağ, hasan Çağla, Zafer Yaman, Vehbi Özdemir, Sait Uçan, M. Ali Özalkan, Orhan küçük, Ali Ziya Demet, Ali İhsan Salkım ve Zafer Yazıcıgil katıldı.
Konya Lisesi (Gazi Lisesi) nin önümüzdeki ay düzenlenecek olan programın ev sahipliğini ise Ali İhsan Salkım ile Vehbi Özdemir yapacak.
Her ay farklı mekanlarda düzenlenen programın bu ayki halkasında ise davetlilere Nalçacı Cemo Restorant’ta, bamya çorbası, etliekmek, salata ve tatlı ikram edildi.
ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.