Konya ihmal edildi

Konya ihmal edildi

Milli ittifak adayları vatandaşla buluştu. Ziyaretlerde konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, “Konya’ya en büyük yatırımlar Erbakan Hocamız tarafından yapılmıştır. AK Parti döneminde Konya’da bir fabrika açıldığını gördünüz m

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları ilçe taramalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde Hadim ve Taşkent İlçelerini ziyaret eden Konya Milletvekili adayları Hasan Hüseyin Uyar, Mahmut Semih Aça, Mehmet Parlak ve Fatih Oruç burada vatandaşlarla kucaklaşarak esnaf ve sanayi ziyaretleri gerçekleştirdi. Hadim ilçesinde başlayan programda adaylar esnaf ziyareti gerçekleştirerek seçim vaatlerini ve projelerini anlattı. Vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen adaylara ilgi büyüktü. Sanayi esnafını da ziyaret eden adaylar burada işçiye emekçiye en büyük maaş zammının 54.Hükümet döneminde Merhum Erbakan Hoca tarafından verildiğini söyleyerek işçilerden destek istedi. Hadim'deki ziyaretlerin ardından Taşkent ilçesine geçen adaylar burada da esnaf ziyareti gerçekleştirerek projelerini aktardı. İlçedeki kahvehanelerde halka hitap eden adaylar 7 Haziran Seçimleri’nde Milli İttifak'a destek sözü aldı.

KONYA’YA BİR İZ BIRAKMADILAR

Burada açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, Başbakan Davutoğlu'nun vekil olduğu süreden bugüne Konya'ya ciddi yatırımlar yapılması için gerekli adımları atmadığını söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Konya'mız bulunduğu konum açısından oldukça mühim bir pozisyondadır. Cumhuriyet tarihinde Konya'ya en büyük hizmetler Merhum Erbakan Hocamızın vekil olduğu süreçlerde yapılmıştır. Konyalı çiftçimiz de, işçimiz de buna şahittir. Bugün hala bacası tüten Tümosan ve şeker fabrikaları buna kanıttır. Fakat şimdi görüyoruz ki yıllardan beri tek başına iktidarda bulunan AKP hükümetleri Konya'ya ne gibi yatırımlar yapmıştır? Bir büyük fabrika açıldığını gördünüz mü? Yıllardır TBMM'de Milletvekili olarak Konyalıyı temsil eden Başbakan Davutoğlu Konya'ya ne gibi bir iz bırakmıştır? Konyalı hemşehrilerimiz tüm eksikliklerin farkındadır. Yıllardır ihmal edilen Konya'ya yeniden büyük yatırımların yapılması için halkımız 7 Haziran'da görevi tekrar Milli Görüş kadrolarına verecek ve işbaşına getirecektir. Yaptığımız seçim çalışmalarında görüyoruz ki, halkımız Milli İttifak'a tam destek veriyor.”

KAYNAKLAR İSRAF EDİLİYOR

Daha sonra açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Fatih Oruç da Türkiye kaynaklarının israf edildiğini belirterek, “Büyükşehir yasasıyla  birlikte ilçelerin daha hızlı kalkınacağı vaat edilerek halkımız oyalanmıştır. Ama görüyoruz ki, Konya'mızın ilçeleri hak ettiği yatırımı alamamaktadır. Hadim ve Taşkent ilçelerimizde gördüğümüz odur ki buradaki vatandaşlarımıza yeterli hizmet yapılmamaktadır. Üreticilerimizin önü çeşitli vasıtalarla kesilmektedir. Halkımıza 3.dünya vatandaşı muamelesi yapılmaktadır. Biz yerel seçimlerde de söylediğimiz gibi topyekün kalkınma modeli öneriyoruz. Ve kaynakları doğru kullanmak suretiyle israfın ve yolsuzluğun önüne geçerek devlet hizmeti gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.