Konya Fiat'ta servis kampanyası

Konya Fiat'ta servis kampanyası

Koyuncu Fiat servis kampanyası ile ilgi çekiyor. Koyuncu Fiat Bayi Servis Müdürü Göktürk Özdemir, “Tüm müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve sadakati artırmak istiyoruz” dedi

Koyuncu Fiat Bayi gerçekleştirdiği kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Koyuncu Fiat Bayisi yeni bir kampanyaya imza attı. Gerçekleştirilen servis kampanyası ile müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Koyuncu Fiat Servis Müdürü Göktürk Özdemir, günümüzde firmaların başarısının büyük ölçüde pazarlama iletişim stratejisine bağlı olduğunu söyledi. Dönemin uygun kampanyalar ile tüm müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak olduğunu belirten Özdemir, sözlerine şöyle devam etti: “Koyuncu Fiat ailesi olarak pazarlama (CRM) ekibimizle çalışmalarımızla hız vermiş bulunmaktayız. Hayata geçireceğimiz yeni ve farklı uygulamalarla tüm müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve sadakati artırmak istiyoruz. İlimizde Pazar liderliğinin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz ve tüketicinin Koyuncu Fiat ailesine sunduğu bu liderliği karşılıksız bırakamayız.”

MÜŞTERİLER UNUTULMADI

Özdemir, gerçekleştirdikleri yeni kampanya ile ilgili de bilgi verdi. Ana firma ile gerçekleştirilen ulusal kampanya ile müşterilerinin unutulmadığını ifade eden Özdemir, “26 Ekim 2016 – 31 Kasım 2016 tarihleri arasında servisimizde yapılacak 499 TL ve üzeri (KDV dahil) servis işlemi (Boya ve kaporta işlemleri hariç) karşılığında 50 TL Opet yakıt hediye edilecektir. Kampanyamız sadece şahıs müşterilerimiz için geçerlidir. Ayrıca 3 yaş üzeri şahıs müşterilerimize yağ bakımı (ara bakım) fiyatı 99 TL + KDV’dir. Tavsiye edilen fiyat yağ filtresi, yağ ve işçilik tutarını kapsamaktadır. Tavsiye edilen kampanya fiyatı, 01 Kasım 2013 tarihinden önce satılmış,1.3 motor tipli araçlara ve sadece müşterilerine uygulanacaktır” dedi. Kampanyaların ve pazarlama faaliyetlerinin iletişimin kuvvetlendirilmesi ve sadakat için işletmeler ve tüketiciler açısından vazgeçilmez bir olgu olduğunu da ifade eden Özdemir, “Amacımız marka değer algısı oluşturmak ve sürdürülebilir bir satış performansıyla müşteri memnuniyetini artırmaktır. Kampanya algısı ile kaliteyi artırmak ve güvenilirliği direkt olarak etkilemektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.