Konya Engelliler Gücü Ampute Süper Ligde

Konya Engelliler Gücü Ampute Süper Ligde

Ampute Futbol 1. Ligi 16. Hafta maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute ile Şanlıurfa Eyyubiye Belediyesi Ampute Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Selçuklu Belediye Stadında oynanan maçı temsilcimiz 4 – 1 kazandı. Bu sonucun ardından temsilcimiz 1. Ligde 39 puana ulaşarak ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lige çıkmayı garantiledi.

Maçın ardından yönetici, teknik heyet ve oyuncular büyük sevinç yaşadı, orta sahada toplanan oyunculara kulüp başkanı İzzet Soydabircan üçlü çektirerek mutluluklarına ortak oldu. Maç sonu yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

SOYDABİRCAN; 1 OYUNCU VE 1 KALECİ YEDEK İLE İPİ GÖĞÜSLEDİK.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maçın ardından yaptığı açıklamada herhangi bir sponsor desteği olmadan, maçlara sahadaki oyuncular haricinde yedek olarak sadece 1 oyuncu ve 1 kaleci ile çıktıklarını ve sonuçta ligin kurumsal destekli zorlu takımları karşısında ipi göğüslemenin tarif edilemez mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

1 yıl aradan sonra tekrar süper lige yükselme başarısı gösterdiklerini, bu başarının mimarı olan, büyük fedakarlık ve özveride bulunan teknik heyet ile oyuncularına teşekkür eden Soydabircan, Süper Lige daha güçlü katılabilmek adına sezon biter bitmez gerekli çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Soydabircan anneler günü alınan bu galibiyeti tüm annelerimize hediye etiklerini ve anneler gününün kutlu olması dilekleri ile sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.