Konya Eğitim Şurası başlıyor

Konya Eğitim Şurası başlıyor

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Konya Şubesi tarafından düzenlenen Konya Eğitim Şurası, 22-23 Kasım tarihleri arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Konya Şubesi tarafından düzenlenen Konya Eğitim Şurası, 22-23 Kasım tarihleri arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Önce Ahlak ve Maneviyat" sloganı ile yapılacak şura dolu dolu geçecek. 22 Kasım Cumartesi günü saat 09:30'da yapılacak birinci oturuma Eğitimci Tacettin Çetinkaya ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özgen ile Prof. Dr. Seyit Bahçıvan "Eğitim Sistemimizde Talim ve Terbiye" konusunda katılımcıları bilgilendirecek. Aynı gün saat 11:00'da yapılacak ikinci oturumda Prof. Dr. İbrahim Çoşkun, Eğitimci Osman Özkan ve Eğitimci Ramazan Aksoy, "Öğretmen Yeterlilikleri" başlığı altında bilgi verecek. Üçüncü oturumda Prof. Dr. Oğuz Doğan, Doç. Dr. Ertuğrul Usta ve Eğitimci Ali Bozgedik, "Eğitimde Teknolojik Gelişmeler ve Eğitim Kalitesi" konusunda katılımcıları aydınlatacak. Dördüncü oturumda Dr. Ubeydullah Aytaç Aydın, Eğitimci Ramazan Aksoy, Prof. Dr. M. Sait Şimşek, "Eğitim Sistemimizde Ahlak ve Maneviyat Eğitimi Ne Kadar Yapılabiliyor?" başlığı altında bilgilendirme yapacak. Şuranın ikinci gününde yapılacak birinci oturumda ise "Eğitim Mevzuatı" ile ilgili Doç. Dr. Atilla Yıldırım, Eğitimci Şenol Metin ve Musa Akince katılımcıları bilgilendirecek.

TÜM EĞİTİMCİLERİ BEKLİYORUZ

İkinci oturumda Eğitimci Nizamettin Kars-Eğitimci Barış Çağlayan Çakır ve Yrd. Doç. Dr. Yakup Kaya, "Ders Müfredatları ve Ders Kitapları" hakkında bilgilendirme yapacak. Üçüncü oturumda da Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Yrd. Doç. Dr Bekir Biçer ile Eğitimci Muharrem Turşucu "Geçmişten Günümüze Eğitim Modelleri", dördüncü oturumda Geleceğin Eğitimi Nasıl Olmalı?" hakkında ise Prof. Dr. Oğuz Doğan, Eğitimci Adem Kahriman ve Prof. Dr. Abdullah Özbek katılımcıları bilgilendirecek. Şura ile ilgili konuşan ÖĞ-DER Konya Şube Başkanı Yavuz Aydın, "Şura çok kapsamlı. Milli Eğitim, tüm boyutlarıyla ele alınacak. Eğitimdeki artılar, eksiler masaya yatırılacak. İki gün boyunca 8 oturumda, 24 eğitimci katılımcıları bilgilendirecek. Oturumlar ve sonuç bildirisi kitap haline getirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilecek. Bütün eğitimcileri şuramıza bekliyoruz" dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.