Konya dijitalleşmede  iyi bir noktada

Konya dijitalleşmede iyi bir noktada

Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde, Vodafone ve Fibebanka desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları yarışması devam ediyor

Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde, Vodafone ve Fibebanka desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları yarışması devam ediyor. Yarışma kapsamında Konya’da ‘Marka olma’ konulu bir panel düzenledi. Panele Vodafone ve Fibebanka’nın yanı sıra Konya Sanayi Odası da destek verdi. Panele marka olma olunda ilerleyen ve başarı gösteren firmaların temsilcileri ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, “Anadolu şirketlerini biraz daha öne çıkarmak ve markalaşmaya katkı sağlamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz” dedi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da yaptığı konuşmada firmaların dijitalleşme endeksinden bahsetti.

Konya’nın dijitalleşme endeksinin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyleyen Aksoy, “Konya’da 430 işletme ile yaptığımız çalışma ile yüzde 56’lık bir dijital dönüşüm oranının olduğunu gördük” şeklinde konuştu. Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı, Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun ve Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Veli Tekelioğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Konya’da marka başarısı sağlamış firma temsilcileri başarı hikayelerini anlattı.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.