Konya daha iyi bir yere gelecek

Konya daha iyi bir yere gelecek

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı olan Ziya Altunyaldız Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan'ı ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı olan Ziya Altunyaldız Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Konya ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette konuşan Ziya Altunyaldız, Konya'nın bir medeniyet şehri olduğunu vurgulayarak, "Konya artık küresel bir şehir haline geldi. Bu şehirden milletvekili olduğu zaman sadece Konya'yı değil, ülkemiz de temsil edilecek. Takım çalışması ile sonuca ulaşacak bir kadro ile Konya'nın daha iyi bir yere geleceğini düşünüyorum" dedi. Bir nefer olarak yola çıktığını belirten Altunyaldız, vekilliğe ve hizmete talip olduğunu ifade etti. Kerem İşkan da Merhaba yayınları hakkında Altunyaldız'a bilgi verdi. Altunyaldız, Merhaba Gazetesi'ni değişmeyen çizgisi ile takdirle takip ettiklerini belirtti.

ZİYA ALTUNYALDIZ KİMDİR?

1965 yılında Konya'da doğan Ziya Altunyaldız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu. 1995 yılında Los Angeles'ta bulunan West Coast Üniversitesinden Uluslararası İşletme İdaresi konusunda yüksek lisans derecesi almış olan Altunyaldız, İngiltere Londra Metropolitan Üniversitesi’nde Uluslararası Karşılaştırmalı Ticaret Hukuku konusunda diploma sonrası programa katılmıştır. Ziya Altunyaldız'ın Ankara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezinden de Avrupa Topluluğu Temel Eğitim ve Uluslararası İlişkiler konusunda uzmanlık derecesi bulunmaktadır. 1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğünde Uzman Yardımcısı olarak başlayan Altunyaldız, son olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevlerinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.